Dowiesz się tu jak robić zakupy na aliexpress, jak płacić na aliexpress, czy zapłacisz cło i Vat, co robić jak telefon zostanie zatrzymany przez celników, jak odesłać telefon do chin, jak prowadzić spór na aliexpress, zwrot płatności z aliexpress, reklamacje, gdzie śledzić przesyłki i nie przegapisz też promocji na aliexpress i innych chińskich sklepach.

Regulamin działu

Zakładając nowy watek upewnij się, czy taki sam temat nie został już poruszony na forum (w tym celu użyj opcji 'szukaj')
Nowo tworzone wątki: w złych działach/na poruszane wcześniej tematy/z pytaniami na które już wielokrotnie udzielono odpowiedz będą ZAMYKANE / USUWANE
Odpowiedz

Re: Dyskusja o promocjach telefonów

9 lis 2016, o 09:04

Stąd http://sale.joybuy.com/act/7yksiV2beOJ63K.html
ale się obudziłeś, od dawna już trąbimy na forum o tych kuponach w tych wątkach:
promocje-11-11-2016-t30787-240.html
kupony-rabatowe-aliexpress-i-sklepy-t10598-1188.html

9 lis 2016, o 09:19

A udało się komuś ustalić co oznacza to "Chinese version without root" ?

9 lis 2016, o 09:22

Jest jeszcze dostępny Mi5S 3/64GB z kuponem -30$ za 237$ , jest/był/będzie na 11 gdzieś w ogóle taniej ?

9 lis 2016, o 09:25

Na geekbuying jest za 293 USD w presale

9 lis 2016, o 10:16

okikus napisał(a):Kod został ukryty, aby go zobaczyć zarejestruj się lub zaloguj!

O której godzinie lub co ile godzin/minut oni te kupony resetują na nową pulę ?

9 lis 2016, o 10:18

Chyba 8 i 12 naszego czasu.

9 lis 2016, o 10:33

okikus napisał(a):Kod został ukryty, aby go zobaczyć zarejestruj się lub zaloguj!

JA zignorowałem jakoś joybuy (dawne jd) w tym roku, bo jakoś wizja naliczania tyyyle vatu, plus obsługa i sam ich system zamawiania, są dyskusyjne.
Jednakże, na ostatnią chwilę zerkam tam i widzę kilka ciekawych rzeczy, rozumiem że kupony są o 8:00 i 12:00 naszego czasu? :)

Oraz, zastanawia mnie to:
Obrazek

można użyć kuponu u jakiegokolwiek sprzedawcy, czy tak jak jest napisane ONLU JOY COLLECTION? :roll:

9 lis 2016, o 10:38

Niestety, tylko Joy Collection.

9 lis 2016, o 11:01

Niejeden z nas napisał(a):Kod został ukryty, aby go zobaczyć zarejestruj się lub zaloguj!

Również właśnie kupiłem to Lenovo.
Zobaczymy kiedy i czy wyślą..
Cena wyśmienita.

9 lis 2016, o 11:11

rodan77 napisał(a):Kod został ukryty, aby go zobaczyć zarejestruj się lub zaloguj!

Ciekawe wobec tego, skąd kupony pod innymi przedmiotami, oraz dlaczego ktoś tu pisał, że kupił redmi... ;/

Lenovo P1 już po promocji. :-x :shock: :oops:
Commodity is unable to be delivered due to out of stock
Odpowiedz