Dowiesz się tu jak robić zakupy na aliexpress, jak płacić na aliexpress, czy zapłacisz cło i Vat, co robić jak telefon zostanie zatrzymany przez celników, jak odesłać telefon do chin, jak prowadzić spór na aliexpress, zwrot płatności z aliexpress, reklamacje, gdzie śledzić przesyłki i nie przegapisz też promocji na aliexpress i innych chińskich sklepach.
Regulamin działu
Zakładając nowy watek upewnij się, czy taki sam temat nie został już poruszony na forum (w tym celu użyj opcji 'szukaj')
Nowo tworzone wątki: w złych działach/na poruszane wcześniej tematy/z pytaniami na które już wielokrotnie udzielono odpowiedz będą ZAMYKANE / USUWANE
14 sty 2016, o 18:07
czy przy sporze w jd jest ktoś nadzorujący tak jak w ali czy otwarty spór może trwać wieczność?
14 sty 2016, o 18:16
Ktoś tam to nadzoruje, ja złożyłem spór - niesprawny produkt - i po mniej więcej 10-14 dniach dostałem informację o przyznanym refundzie. Wcześniej żadnej korespondencji ani ze strony sprzedawcy ani serwisu.
14 sty 2016, o 19:00
A ile czekać na dostawę paczki przed założeniem sporu? 60 dni wystarczy?
14 sty 2016, o 19:01
Wystarczy.
15 sty 2016, o 00:24
No i pięknie - telefon doszedł wszystko fajnie a tu bach problemy.
Klawisze vol up i power wariują - raz działają raz nie. Po resecie wchodzi w recovery. Jak się cudem uruchomi to pogłaśnia się cały czas a nie idzie go ręcznie wyłączyć xD
Czas na pierwszy refund (chyba, że ktoś ma pomysł na naprawę to słucham - poza otwieraniem go)
15 sty 2016, o 03:20
Działają wam kupony -5 od 50$ i -10$ od 100$ od JD?
U mnie wyskakuje: "Sorry, the coupon code you entered is invalid. Please try again or use other codes."
15 sty 2016, o 13:30
powiedzcie mi. czy czas oczekiwania na sama wysyłkę, nie dostarczenie 13 dni z jd to długo?
16 sty 2016, o 11:58
Jd chce ode mnie numer telefonu przy logowaniu. Wybieram Polska, Wpisuje numer i mi nic nie przychodzi. Co robię źle..?
Sent from my NX506J using Tapatalk
16 sty 2016, o 12:12
Mam ten sam problem, napisałem do nich na FB ale cisza :v
16 sty 2016, o 12:13
No ja musze wysłać screena do uc i teraz trochę problem...

Sent from my NX506J using Tapatalk
16 sty 2016, o 14:08
Mam ten sam problem, napisałem do nich na FB ale cisza :v
Mam to samo, nie wchodziłem dawno na konto i po wpisaniu loginu wyskakuje okno do wpisania nr telefonu.
Wpisuje dobrze i nie przychodzi sms. Jakieś porady...???