Dowiesz się tu jak robić zakupy na aliexpress, jak płacić na aliexpress, czy zapłacisz cło i Vat, co robić jak telefon zostanie zatrzymany przez celników, jak odesłać telefon do chin, jak prowadzić spór na aliexpress, zwrot płatności z aliexpress, reklamacje, gdzie śledzić przesyłki i nie przegapisz też promocji na aliexpress i innych chińskich sklepach.

Regulamin działu

Zakładając nowy watek upewnij się, czy taki sam temat nie został już poruszony na forum (w tym celu użyj opcji 'szukaj')
Nowo tworzone wątki: w złych działach/na poruszane wcześniej tematy/z pytaniami na które już wielokrotnie udzielono odpowiedz będą ZAMYKANE / USUWANE
Odpowiedz

Re: JD.COM

9 lis 2015, o 20:10

Jd jest bardziej jak ali, a nie alesrogo...
Masz komentarze dotyczące przedmiotu, popatrz na stronie.
@up, udaje, ale nie oczekuj że ktoś będzie ci nabijał kupony, leniu.

9 lis 2015, o 20:14

Panowie w razie rezygnacji z zamowienia kupon przepada ?

9 lis 2015, o 20:44

ddr napisał(a):Kod został ukryty, aby go zobaczyć zarejestruj się lub zaloguj!

Mogę wiedzieć o czym w ogóle piszesz? Czy ja napisałem o jakimś nabijaniu kuponów? Czy ja podałem jakiś kod? Przecież Twoja wypowiedź jest zupełnie oderwana od tematu mojej wypowiedzi... Przeczytałeś ją chociaż? Napiszę jeszcze raz to co w poście wyżej. Czytaj powoli i ze zrozumieniem. Kupiłem wcześniej 2 rzeczy z tej promocji 0,05$ za produkt. Jeśli to Ci nic nie mówi to dla przypomnienia chodzi o kupon JD555 (no masz, sam go sobie nabiłem...). Teraz widzę, że jest one product per customer i jak próbuje coś kupić to jest "coupon is invalid".

Wysłane z mojego Redmi Note 2

9 lis 2015, o 20:56

Czy telefony kupione w jd trzeba traktować jak by nie miały gwarancji (ewentualnie tyle ile trwa okres ochrony paypal) ?

9 lis 2015, o 23:30

jak się zapłaciło za towar kartą i anuluje transakcje to hajs zwracają?
bo w podsumowaniu więcej ściągnęło niż powinno :-P

10 lis 2015, o 00:38

złą kartą płacisz

10 lis 2015, o 01:00

"There was an error either with your payment details. Please email us at contact@jd.com and we will assist you with your payment." przy płaceniu przez konto paypal, ktoś coś?

edit: ponownie jak przez panel wszedłem w zamówienia to udało mi się zapłacić

10 lis 2015, o 10:02

marxxx napisał(a):Kod został ukryty, aby go zobaczyć zarejestruj się lub zaloguj!

czemu złą? już nie raz ją płaciłem, tylko w podsumowaniu było tyle dolarów a podczas opłaty wyskoczyło więcej, poprostu nie uwzględniło mi kuponu.
Ale pytanie miałem inne , czy zwracają i na jakiej zasadzie, na karte czy musze podać numer konta

10 lis 2015, o 11:58

W wyborze sposobu płatności macie możliwość płacenia kartą, bo u mnie jest tylko paypal i jakieś Yandex.Money?

10 lis 2015, o 12:02

I tak jest, przecież jest tam informacja, że karty tylko dla UK i US.

10 lis 2015, o 12:11

Macie już statusy "awaiting acceptance" na zamówienia robione z kodem JD555 ?

10 lis 2015, o 12:14

Nie, ale oni mają czasu dużo na to by wysłać towar...

... sam towar, też trochę idzie, bo paczki zamawianie tydzień temu, stoją w miejscu ;)
Odpowiedz