Inteligentne odkurzacze, roboty sprzątające

Aliexpress , co warto kupić w Chinach, co się opłaca, co ma dobrą jakość i niską cenę? Najlepsze znaleziska, kupony, cebule, promocje. Recenzje zakupów z aliexpress, unboxingi paczek z Chin.
Wszystkie chińskie sklepy.

Re: Inteligentne odkurzacze, roboty sprzątające

Postprzez Rafal1435 » 4 lis 2016, o 11:32

No i pytanie czy brać ilife czy tej blitzwolfa? Czym się różnią?
Rafal1435
AKTYWNY

Pochwały: 22
Telefon:: Elephone P9000

Postprzez Flyagaric » 4 lis 2016, o 12:31

Rafal1435 napisał(a):Kod został ukryty, aby go zobaczyć zarejestruj się lub zaloguj!

No co ty, na wybór Blizwolfa zdecydowałbym się dopiero po kilku dobrych recenzjach i opiniach na forum. Mają dobrą markę w ładowarkach, ale to przecież niczego nie gwarantuje.
Kod: Zaznacz cały
[cyt. @ra-vau]nie rób sobie kłopotów kupując leegouleluleleaoukitephony. 
Kup u nas w biedronce, coś w tych pieniądzach (...) a dostaniesz 2lata gwarancji
Flyagaric
VIP

Pochwały: 167
Telefon:: Haier
ROM: Bassrockers

Postprzez aatku7 » 4 lis 2016, o 14:50

pf05 napisał(a):Kod został ukryty, aby go zobaczyć zarejestruj się lub zaloguj!

Nie wiem, ze 30 osób się w wątku wypowiada, pierwszy lub drugi większy problem zgłaszasz. Musialo sie kiedyś zdarzyć. Reklamuj. Aż ciekaw jestem jak proces zalatwią. I czy w ogole. Trzymam kciuki jak coś.

mogłam odesłać całkowicie i dostać full refund z tymże odsyłka na mój koszt, także do Chin z Polski trochę dużo. dostałam 50% refunda za to, czyli mam odkurzacz bez mopka za połowę ceny. nie wiem czy dobrze na tym wyszłam czy nie. ;-) co ciekawe dziś puściłam mopka bez nalanej wody i tak śmigał. coś mu ta woda przeszkadza, że zbyt klei się do podłogi. wezmę jeszcze sprawdzone wd40 i popsikam kółka.
aatku7

Telefon:: HTC

Postprzez pf05 » 4 lis 2016, o 15:33

Eee to dobrze sie skonczylo wlasciwie.
Masz V7 bez apki za cene polowy V7S ;) good deal ;)
Poza tym potwierdza to fakt że na wodę w chińskich cudach odkurzających jeszcze za wcześnie.
Swoją drogą z czystej ciekawosci pooglądałbym wszystkie zbiorniki i tego mopa, co on tak moczy ze odkurzacz przestaje dzialać własciwie. Jeszcze sie okaże ze cos banalnego.
pf05

Pochwały: 2
Telefon:: Iphone6

Postprzez sieku » 5 lis 2016, o 17:18

witajcie,
Kupiłem ILIFE V7 przez stronę http://www.gearbest.com/cleaning-applia ... html?wid=3 z magazynu EU. Czekałem trzy dni :mrgreen:
Sprząta bardzo dobrze. Przeszkodami nie do przejścia są: hokery( ich podstawki), przewody i dywan wyższy niż 1 cm,
Mogę tylko powtórzyć za innymi użytkownikami forum. Ale ja nie o tym...

Mój robot ma problem ze sprzątaniem dywanu. Mam dywan w kolorowe kwadraty. Tam gdzie kwadrat jest czarny robot wycofuje się(czujnik chroniący go przed spadnięciem ze schodów). Testowałem na różnych dywanach i wszędzie tam gdzie napotyka na czarny wycofuje się.Czy ktoś z użytkowników forum zauważył to co ja?
Czy ktoś wie jak poradzić sobie z tym problemem?
w załączniku dodałem zdjęcie dywanu;)
Krzysiek
sieku

Telefon:: MI

Postprzez okikus » 5 lis 2016, o 17:55

Mam to samo, ja rozwiązałem ten problem w ten sposób, że pozbyłem się dywanu... ;-)
okikus
AKTYWNY

Pochwały: 25
Telefon:: ZUK Z2 PRO
ROM: Resurrection Remix

Postprzez marcoos1 » 6 lis 2016, o 00:12

@sieku
W jakim załączniku? Kopiujesz posty to chociaż trochę się postaraj.
marcoos1
VIP

Pochwały: 84
Telefon:: samsung

Postprzez Pinky » 6 lis 2016, o 08:46

U mnie pojawił się problem z różnicą wysokości podłóg w różnych pokojach. Alfred (A4) nie chce wjechać do drugiego pokoju gdzie podłoga jest o 12mm wyższa. Macie jakieś patenty jak stworzyć jakiś dobry podjazd na progu?
Pinky

Pochwały: 3

Postprzez plociarz » 6 lis 2016, o 11:24

Jako że na A4 zostało anulowane moje zamówienie mam prośbe, mianowicie zastanawiam się nad Blitzwolfem lub Xiaomi. I w jednym i w drugim przypadku sprzęt jest w miare świeży i krucho z recenzjami, ale być może ktoś doradzi co wziac? Bedę wdzieczny za pomoc. Szukałem sklepu gdzie mógłbym kupić xiaomi bez vat ale na dzień dzisiejszy oprócz BG to nic innego raczej nie widze.
plociarz

Telefon:: nokia

Postprzez sieku » 7 lis 2016, o 13:47

marcoos1 napisał(a):Kod został ukryty, aby go zobaczyć zarejestruj się lub zaloguj!

hej, marcoos1 Dodałem załącznik ale nie wdać go:(
2 próba
Boi się czarnego koloru. mam jeszcze jedne czarny dywan z Ikea ;) i zachowuje się tak samo...ucieka z nigo
Obrazek
sieku

Telefon:: MI

Postprzez czesiek27 » 8 lis 2016, o 18:45

Zamówienie w niedzielę na GearBest we wtorek przybył kurier (2 dni - niesamowite !) . Siedzi w bazie i się ładuje.

RN2
czesiek27

Pochwały: 2

Postprzez Rafal1435 » 8 lis 2016, o 18:54

Kurde ja się zastanawiam co robić bo niestety nie mają na magazynie w EU v7... :/
Rafal1435
AKTYWNY

Pochwały: 22
Telefon:: Elephone P9000

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do AliExpress - znaleziska, promocje, opinie i dyskusje co warto kupić