Inteligentne odkurzacze, roboty sprzątające

Aliexpress , co warto kupić w Chinach, co się opłaca, co ma dobrą jakość i niską cenę? Najlepsze znaleziska, kupony, cebule, promocje. Recenzje zakupów z aliexpress, unboxingi paczek z Chin.
Wszystkie chińskie sklepy.

Re: Inteligentne odkurzacze, roboty sprzątające

Postprzez pf05 » 31 paź 2016, o 16:24

robot napisał(a):Kod został ukryty, aby go zobaczyć zarejestruj się lub zaloguj!

mam obydwa , ktory nei kupisz bedziesz zadowolony . a4 duzo wieksza moc ssania - za to ma chyba gorsze oprogramwoanie , bo przy krawedziach rogach jakby gorzej mu to szlo , czasami cos ominie. v7 - dosc dokladnie to robi

Plus v7 ma appkę ktora tez myslalem ze będzie zabawką. Ale pilota mam gdzies walnietego do szuflady a telefony zawsze przy dupie. Ustawiam sobie cokolwiek chce z telefonu i trybi. Wczesniej mi sie zawieszala, nie wiedziec czemu. Teraz wykminilem ze jak totalnie rozladuje v7 bo nie wroci do bazy zaplątany, to faktycznie trzeba sparowac raz jeszcze. Ale tak to serio kozacka opcja.
Aha, apke mam na androida, ang version. Na Iphone nie moglem zassac, nie wiem czemu.

Ustawiamy tam dodatkowo moc ssania, czego nie mozna zrobic na pilocie (i tak pewnie maksymalna jest mniejsza od a4) i czas sprzatania - moj XL czas to ponad 3h. Normalne sprzatanie to godzina, i wszystko obrobi, czyli salon sypialnia przedpokoj kuchnia, jakies 50m wliczając meble.
Ostatnio edytowano 31 paź 2016, o 16:32 przez pf05, łącznie edytowano 2 razy
pf05

Pochwały: 2
Telefon:: Iphone6

Postprzez pf05 » 31 paź 2016, o 16:30

Pinky napisał(a):Kod został ukryty, aby go zobaczyć zarejestruj się lub zaloguj!

Generalnie dokladnie te same obawy mialem przed zakupem. Ze jeszcze za wczesnie, bo dosc nowe produkty z pol roku dopiero żyjące/pojawiające się na rynku w wersji chinskiej. Ale ryzyk fizyk i kupilem. I to serio dziala. Od 3 tyg nie wyciagnalem normalnego odkurzacza. Zero piachu czy czegokolwiek nieprzyjemnego na podlodze. Mieszkanie ogolnie mniej sie kurzy bo z podlogi masz zebrane paprochy codziennie.

Wersji myjącej na mokro nie mam, i chyba na to jest za wczesnie. Tak jak pisalem, szukając jakichs reklamacji, bledow na yt natknalem sie na problemy tylko z V7S, czyli tym co ma funkcje przecierania szumnie mopowaniem nazwaną.

Jedyne o co teraz drżę to to że się z niewiadomych przyczyn mój najlepszy przyjaciel domowy spierdoli :) bo to za piekne by bylo prawdziwe :) Polecam w 100%.
pf05

Postprzez Rafal1435 » 31 paź 2016, o 17:49

A ma ktoś robota od haiera? Bo widzę że też takowe sa
Rafal1435
AKTYWNY

Pochwały: 22
Telefon:: Elephone P9000

Postprzez robot » 31 paź 2016, o 17:56

pf05 napisał(a):Kod został ukryty, aby go zobaczyć zarejestruj się lub zaloguj!

mam obydwa , ktory nei kupisz bedziesz zadowolony . a4 duzo wieksza moc ssania - za to ma chyba gorsze oprogramwoanie , bo przy krawedziach rogach jakby gorzej mu to szlo , czasami cos ominie. v7 - dosc dokladnie to robi

Plus v7 ma appkę ktora tez myslalem ze będzie zabawką. Ale pilota mam gdzies walnietego do szuflady a telefony zawsze przy dupie. Ustawiam sobie cokolwiek chce z telefonu i trybi. Wczesniej mi sie zawieszala, nie wiedziec czemu. Teraz wykminilem ze jak totalnie rozladuje v7 bo nie wroci do bazy zaplątany, to faktycznie trzeba sparowac raz jeszcze. Ale tak to serio kozacka opcja.
Aha, apke mam na androida, ang version. Na Iphone nie moglem zassac, nie wiem czemu.

Ustawiamy tam dodatkowo moc ssania, czego nie mozna zrobic na pilocie (i tak pewnie maksymalna jest mniejsza od a4) i czas sprzatania - moj XL czas to ponad 3h. Normalne sprzatanie to godzina, i wszystko obrobi, czyli salon sypialnia przedpokoj kuchnia, jakies 50m wliczając meble.

mocy ssania nawet nie ma co porownywac... niebo a ziemia
robot
AKTYWNY

Pochwały: 4
Telefon:: lumia

Postprzez pf05 » 31 paź 2016, o 18:17

Bardzo możliwe, nie wiem bo nie mam A4. Mnie V7 wystarcza i nie mam potrzeby/nie czuje ze mogłoby być lepiej, zero dywanów mam. Moze A4 kupie jako drugi dla rodziców. Bo raz ze oni mało smartfonowi, a dwa jak mama nie wymopuje parkietów co dwa dni to się źle czuje, wiec jakiekolwiek wynalazki mokre tez odpadają.
pf05

Postprzez Rafal1435 » 31 paź 2016, o 19:16

A co powiecie na temat x5? Moc ssania jak w A4 więc jakie różnice są między nimi?
Rafal1435
AKTYWNY

Postprzez robot » 31 paź 2016, o 19:51

Rafal1435 napisał(a):Kod został ukryty, aby go zobaczyć zarejestruj się lub zaloguj!

nie kupilbym odkurzacza bez turboszczotki . mialem x5 mam x7 a4 . x5 najgorszy , najmniej uniwersalny. Jak masz same panele parkiety to spoko , da rade -- ogolnie nie jest zly , porpstu a4 v7 sa lepsze.
robot
AKTYWNY

Postprzez ironbutt » 31 paź 2016, o 22:51

Cześć Panowie,

zastanawiam się grubo nad A4 a V7 .. i nie mogę się zdecydować:)
odkurzacz musi radzić sobie zarówno z parkietem, jak i dywanami z krótkim włosem. nie do konca zależy mi na aplikacji w smartphonie.
z jednej strony dużo większa moc i dwie "zamiatarki" w A4
z drugiej dokładniejszy przy krawędziach (jak ktoś napisał) V7 i dodatkowo turbo szczotka z gumkami (gumek brakuje na szczotce w A4)

co wybrac..
;)
ironbutt

Telefon:: 604856184

Postprzez aquel » 1 lis 2016, o 00:43

Też sie zastanawiam nad v7 i a4 ale czytając forum doszedłem do wniosku że a4 bardziej się nadaje jak się ma jakieś dywany. ja mam jeden mały dywanik na cały dom to wole wsiąść v7.

Teraz mam inne pytanie. Kupować go teraz czy czekać na 11.11 że może go gdzieś taniej kupić. nie wiem czy jest sens ponieważ wpisując jakiekolwiek kody zniżkowe na GB to i tak powiększa kwotę wiec wątpliwe jest że będzie taniej. Co myślicie? może ktoś coś wie czy będą jakieś mega promocje na GB?
aquel

Telefon:: Xiaomi

Postprzez ironbutt » 1 lis 2016, o 11:27

dzięki aquel,

A4 zamówiony, wysyłka z EU
ironbutt

Telefon:: 604856184

Postprzez robot » 1 lis 2016, o 11:39

ironbutt napisał(a):Kod został ukryty, aby go zobaczyć zarejestruj się lub zaloguj!

jak dywany to jednak a4 lepszy
robot
AKTYWNY

Postprzez Rafal1435 » 1 lis 2016, o 16:17

aquel napisał(a):Kod został ukryty, aby go zobaczyć zarejestruj się lub zaloguj!

A w czym lepszy jest v7 od A4?
Rafal1435
AKTYWNY

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do AliExpress - znaleziska, promocje, opinie i dyskusje co warto kupić