Aliexpress , co warto kupić w Chinach, co się opłaca, co ma dobrą jakość i niską cenę? Najlepsze znaleziska, kupony, cebule, promocje. Recenzje zakupów z aliexpress, unboxingi paczek z Chin.
Wszystkie chińskie sklepy.

6 lip 2017, o 15:46

Witam telefon zamówiony 29.06 wysłany 30.06 i nic tracking nic nie ruszył do tej pory .
Miał ktoś taką sytuację ?

6 lip 2017, o 15:52

No on dopiero ruszy jak telefon dojdzie do UK i pójdzie do Polski , powinieneś mieć drugi numer na przesyłkę z Chin do UK szukaj na aliexpres w wiadomości prywatnej od goldiego

6 lip 2017, o 15:56

Ten numer prowadzi do Anglii  tak miałem dwa tygodnie temu , kiedy zamawiałem poprzedni telefon . Potem dostałem drugi numer do Polski.
Mój Nr  Zamówienia ID: 84976316671761

Ostatnio edytowano 6 lip 2017, o 17:24 przez 
tom4sz, łącznie edytowano 1 raz

6 lip 2017, o 15:58

Ja zapłaciłem też 29 i nawet wysyłki nie mam jeszcze :(
Wysłane z mojego Lenovo TAB S8-50LC przy użyciu Tapatalka

6 lip 2017, o 17:11

Również 29 czerwca kupiłem z wysyłką DHL i tylko dostałem 30 czerwca z Aliexpress informację że niby wysłany.Żadnego dodatkowego nr wysyłki zbiorczego pakietu do Anglii nie dostałem.Goldi, trzeba sprawdzić wysyłki z tego dnia bo już trzech nas się zebrało.Mój nr zamówienia:84831000229571   Niech nikt tu  głupio nie komentuje bo są tacy że lubią byle wpisem zabłysnąć.Za przesyłkę DHL płaci się 20 dolarów aby szybko dotarła i aby można było znać miejsce przesyłki w danym okresie....Pozdrawiam.

6 lip 2017, o 23:38

Zaproponowaliśmy Ci naprawę telefonu w Chinach tak jak powinno się to odbyć. Nie chciałeś wysłać telefonu tylko zacząłeś kombinować. Nie umawiałem się z Tobą na żaden zwrot połowy kosztów, prosiłem abyś wysłał swoją propozycję do serwisu i czekał na odpowiedź. Na potwierdzenie mam archiwum naszych rozmów jak i wiadomości między Tobą, a sklepem bezpośrednio przez Aliexpress.

7 lip 2017, o 03:24

To nie prawda, że nasza gwarancja nie działa, codziennie obsługuję zamówienia, które lecą do Chin do naprawy. Jeśli masz problem i nie możesz dogadać się z naszym serwisem technicznym napisz proszę do mnie przez PW, chętnie pomogę.
@ Koledzy z opóźnieniami paczek DHL - widzę wiadomości od was, odpiszę dzisiaj przez PW.

7 lip 2017, o 07:51

Ja jestem w trakcie naprawy gwarancyjnej   u goldweya.... 
RMN3p padł ( po 9 miesiącach) .... 
tel odesłałem ( zwykły list polecony koszt 19 zł) 
Dotarł do chin po dwóch tygodniach w połowie czerwca, zaraz po tym dostałem informacje że jest w trakcie naprawy, na pewno dam znać jak się sprawa zakończy (:

7 lip 2017, o 08:14

naprawdę list polecony do chin to koszt 19zl ?

7 lip 2017, o 08:25

Dokładnie 18.30 zł
(odsyłałem sam telefon bez pudełka, ładowarki itd...)