Aliexpress , co warto kupić w Chinach, co się opłaca, co ma dobrą jakość i niską cenę? Najlepsze znaleziska, kupony, cebule, promocje. Recenzje zakupów z aliexpress, unboxingi paczek z Chin.
Wszystkie chińskie sklepy.
Odpowiedz

Re: Hong Kong Goldway - współpraca, promocje, pomoc.

2 lip 2017, o 11:36

Cienty napisał(a):Kod został ukryty, aby go zobaczyć zarejestruj się lub zaloguj!

Mój też "wisi" od 18 a kolegi od 22 czerwca i trochę już mnie to martwi bo zazwyczaj w dwa tygodnie miałem telefon od HKG

2 lip 2017, o 11:52

To sa normalne trackingi i w tym wypadku zamula WER Warszawa. Niestety ale ostatnio wszystkie "zwykle" paczki z chin dosyc dlugo siedza na lotnisku w Polsce.

2 lip 2017, o 12:17

Mi wisi od 12 czerwca :D w tym samym miejscu co tobie (darmowa wysyłka). Także jeszcze poczekasz hehe

2 lip 2017, o 14:01

Panowie i Pane od śledzenia przesyłek od Goldway i innych związanych z tym problemów jest osobny temat tam piszcie.

3 lip 2017, o 01:58

Kod został ukryty, aby go zobaczyć zarejestruj się lub zaloguj!

Zgadza się, ten model nie występuje w kolorze grey. Z ciemnych kolorów jest tylko czarny.
http://bit.ly/2t77O90

3 lip 2017, o 13:12

Zauważyliście że w Goldway, na stronach z telefonami nie ma już tego okienka z wysyłką paczek przez DHL do UK a następnie do Polski. Goldi, czy dalej wybranie przesyłki DHL gwarantuje brak opłaty VAT w Polsce?

Wysłane z mojego Lenovo TAB S8-50LC przy użyciu Tapatalka

3 lip 2017, o 14:04

Bo na Ali już dawno nie było info że DHL gwarantuje brak vat

3 lip 2017, o 14:14

tpawel napisał(a):Kod został ukryty, aby go zobaczyć zarejestruj się lub zaloguj!

No nie do końca chyba tak jest .Jeszcze w tamtym tygodniu wisiało to okno u Goldiego.
https://web.facebook.com/hkgoldwaypl/ph ... 34/?type=3

3 lip 2017, o 14:15

No pisałem że na Ali a nie na FB

3 lip 2017, o 14:18

Ale na Ali też tak było, kilka dni temu, w każdym opisie telefonu w Goldway, a teraz już tego nie ma. Więc szukam info jak to teraz wygląda, bo sam nie mam pewności.

Wysłane z mojego Lenovo TAB S8-50LC przy użyciu Tapatalka

3 lip 2017, o 15:17

Żeby się znowu coś nie sknociło.Zamówiłem w czwartek,w piątek niby wysłany ale numerku zbiorczej przesyłki do UK jeszcze nie dostałem...

3 lip 2017, o 15:24

Tina mi odpisała ze nadal działa
Odpowiedz