Juz wiem co i jak

Dodam, ze Goldi zamyka/wycofuje wysylke free shipping do Polski, co za tym idzie zostaje tylko Dhl, co za tym idzie ja juz tam nie kupie.

Te obrońca Goldiego a hejter kupującyhh u niego, którzy zapłacili za ssm i czekają już masę czasu ma wysyłke i mają dopłacić 25$ za kolejne wysyłke to czyja to wina?
Bez jaj skoro taki użytkownik kupił "usługę" ssm to nie powinno go interesować czy Goldi na tym teraz traci czy nie. Dlaczego to użytkownik ma dokładać kasę i czekać kolejne tygodnie? Dlaczego ma tracić na refundzie, przewalutowaniu itp...
Dam przykład
Kupujesz pakiet np w nc+ na 2 lata z gwaranatowaną ceną i iloscią programów i w czasie tego podnosza Ci cenę i zabieraja programy bo ktoś coś tam? Stawiasz się po stronie nc+

?Bez jaj. Kupujesz usługę ssm więc wymagasz, że ma być tak jak to zakupileś. Myslisz ze Goldi to dobry tatuś i na ssm też nie zarabial

?
Gdzie tu cebula, że ludzie którzy zakupili przesyłkę z gwarancją bez vat sa nękani aby anulowali zamówienie lub dosłali 25$. Dlaczego ktoś ma tracić na tym nie Goldi? Zarabiał na tym, to czemu on jest super?
Weź się ogarnij zanim zaczniesz obrażać innych użytkowników od cebulakow.
Maskara...
Ja rozumiem Goldiego ale i kupujących, nie wyzywam Goldiego ani innych. Wiec przestań wrzucać wszystkich do jednego wora. Goldi także, nie jest swiety a prowadząc interes musi się liczyć z takimi kwiatkami, a kupujący także ma prawo sie bronić. Więc daruj sobie durne wywody.
Ostatnio edytowano 3 kwi 2017, o 13:24 przez
smietana, łącznie edytowano 1 raz