Ale jazda doplacisz 25 czyli robi sie juz 40$ a to ponad 160zl a tyle placac to ja wole free shiping i ryzyko pol na pol gdzie vat wyjdzie podbnie albo i mniej...
No chyba ze ktos kupuje telefon za 300-500$ to moze jeszze sie oplaca. Do 180$ nie widze oplacalnosci.
A najlepsze jest to ze nie wiadomo czym on to wysle znowu, a jak u nas zlapia znowu na vat

? Moze dhlem?
Dhl nalicza swoje oplaty, wiec kolejna doplata?
A teraz jeszcze powycofywal free shipping a zostawil tylko dhl, co jest jednym wielkim nieporozumieniem.
16$ =~~ 65zl plus 80zl oplata dhl i do tego 100% vat czasem nawet od prawdziwrj wartosci.
Czyli 145zl

plus vat. Dajcir spokoj. Pora zaczac kupowac u innego sprzedawcy ktory daje wybor dhl, ems i free shipping inaczej ali standard shipping.
To ja mam decydowac o ryzyku zatrzymabia przez uc lub dhl na clo a nie sprzedawca. Bez jaj.
Takim postepowaniem to predko straci swoich stalych jak i nowych klientow a feedback mu gwaltownie spadnie znacznie. Za duzo kreci teraz. Jednak kasa robi swoje..
Ps. Ktory sklep polecacie na ali 100% pewny z rozna wysylka i przystepnymu cenami do zakupu XIAOMI?