Aliexpress , co warto kupić w Chinach, co się opłaca, co ma dobrą jakość i niską cenę? Najlepsze znaleziska, kupony, cebule, promocje. Recenzje zakupów z aliexpress, unboxingi paczek z Chin.
Wszystkie chińskie sklepy.
Odpowiedz

Re: Hong Kong Goldway - współpraca, promocje, pomoc.

10 mar 2017, o 11:32

A goldi lub inny sprzedawca kiedykolwiek oferował free shiping z Europy? O ile pamiętam na gearbest, geekbuying, banggood i na ali zawsze była to wysyłka płatna. "Darmowa" wysyłka była zawsze z Chin i nie kurierami.
Czy się mylę?
Zresztą, tamtą moją odpowiedz można usunąć, niech mu Goldi udzieli takiej samej odpowiedzi :-) niech się cieszy, że to sprzedawca odpowiedział, że takowa przesyłka free z Europy nie istnieje w jego ofercie.

10 mar 2017, o 12:29

Kod został ukryty, aby go zobaczyć zarejestruj się lub zaloguj!

Wystarczy powołać się na numer zamówienia oraz numer IMEI telefonu. Można skontaktować się np. poprzez nasz profil na Facebooku.

Kod został ukryty, aby go zobaczyć zarejestruj się lub zaloguj!

Nie wiem czy obecna promocja jest normalna, ale na pewno jest atrakcyjna. Dla modelu LeMax 2 zapewniamy darmową wysyłkę Seller's shipping method(wysyłka chroniąca od VAT, czas dostawy około 2 tygodnie) po użyciu kodu GWPL w wiadomości/komentarzu do zamówienia. Promocja kończy się dzisiaj.
Niestety nie mamy magazynów w Europie. Wszystkie rodzaje wysyłek są realizowane z Chin.

10 mar 2017, o 13:27

Pytanie do Goldwaya.

Klikam na Redmi 4X 2GB 16GB. Wersja Global (tak jest opisany) i wybierając metodę wysyłki SSM która zdaje się jest niedostępna przy tym modelu telefonu w podsumowaniu koszyka dolicza te 11.58$ do łącznej kwoty. Pytanie brzmi- jeśli kupię to zrealizuje cię wysyłkę SSM czy będzie trzeba anulować lub coś zmieniać później ?
Pozdrawiam.

10 mar 2017, o 13:39

Nie dostępny to jest tracking.

Redmi PRO by TT

10 mar 2017, o 14:12

tpawel napisał(a):Kod został ukryty, aby go zobaczyć zarejestruj się lub zaloguj!
. Patrzałem a nie widziałem... Dzięki.
Pytanie uzupełniające- wiem ,że to wersja bez sławnego B20 ale jak będzie wyglądać "spolszczenie" mam Mi5 i wersja językowa Global ma 100% polskiego, telefon ma być na prezent więc chciałbym by było tak samo. Można na to liczyć?

10 mar 2017, o 17:22

HongKong_Goldway napisał(a):Kod został ukryty, aby go zobaczyć zarejestruj się lub zaloguj!

Naszego czasu?
Bo bym kupił, tyl;ko nie wiem czy nie ma już po promocji.

10 mar 2017, o 17:55

Mam bardzo ważne pytanie.

Kilka miesięcy temu zamawiałem u Goldiego RN3P z wysyłką SSM i po wysłaniu paczki otrzymałem standardową informację zwrotną, że paczka nadana została jako SF Express i po jakimś czasie telefon dostarczył kurier DPD.

Natomiast wczoraj kupiłem u Goldiego białego Mi5 znów z wysyłką SSM (ponad 11$ dopłaty), a dziś po nadaniu paczki sprzedający poinformował mnie, że paczka nadana została jako SF eParcel!

Czy to przypadkiem nie oznacza (zmiana z SF Express na SF eParcel), że zamiast kurierem DPD przesyłka przyjdzie standardową przesyłką pocztową czyli wolniej i z możliwym vatem?

Pytam bo nie wiem jak rozumieć tą zmianę w stosunku do obu zamówień. Z góry dziękuję za pomoc...

10 mar 2017, o 18:00

igor_x napisał(a):Kod został ukryty, aby go zobaczyć zarejestruj się lub zaloguj!

Naszego czasu?
Bo bym kupił, tyl;ko nie wiem czy nie ma już po promocji.

promocja jest dla polaków więc przypuszczam że naszego czasu

10 mar 2017, o 19:16

Chcę kupić redmi 4 pro u goldiego wysyłka SSM. Prośba do was jest taka. Czy można jeszcze coś wycisnąć na cenie jakieś kody rabatowe poprzez aliexpress są możliwe?

10 mar 2017, o 19:23

Caschback, aplikacja mobilna aliexperss, jakieś kody ;) mi z cashgoback jak dobrze pójdzie 100zł zwrócą za Mi5

stanislaw123 napisał(a):Kod został ukryty, aby go zobaczyć zarejestruj się lub zaloguj!

10 mar 2017, o 19:23

musiolek napisał(a):Kod został ukryty, aby go zobaczyć zarejestruj się lub zaloguj!

Pytałem ludzi z alipaczka.pl i twierdzą, że metoda SSM na 100% chroni przejście paczek przez urzędy celne, tym bardziej vat.

10 mar 2017, o 19:30

Ja też mam sf eparcel i już numer dpd

Wysłane z mojego LT22i przy użyciu Tapatalka
Odpowiedz