Hong Kong Goldway - współpraca, promocje, pomoc.

Aliexpress , co warto kupić w Chinach, co się opłaca, co ma dobrą jakość i niską cenę? Najlepsze znaleziska, kupony, cebule, promocje. Recenzje zakupów z aliexpress, unboxingi paczek z Chin.
Wszystkie chińskie sklepy.

Re: Hong Kong Goldway - współpraca, promocje, pomoc.

Postprzez smietana » 10 mar 2017, o 09:36

panalbin napisał(a):Kod został ukryty, aby go zobaczyć zarejestruj się lub zaloguj!

Co Ty za bzdury człowieku opowiadasz. Są 3 przesyłki w tym 1 darmowa, oczywiście wtedy możliwy vat itp.

tpawel napisał(a):Kod został ukryty, aby go zobaczyć zarejestruj się lub zaloguj!

Pewnie, że jest, no chyba, że Ty i ja jesteśmy ślepi. Nie wiem, może jeszcze zrzuty poprawić i podkreślić jaka to przesyłka :-D ?
ObrazekObrazek
Obrazek

Autor postu otrzymał pochwałę
smietana
AKTYWNY

Pochwały: 23
Telefon:: xiaomi

Postprzez panalbin » 10 mar 2017, o 09:54

jak juz na cos odpowiadacie o co was nikt nie prosił. Tylkoprosze o odpowiedz pracowników Goldway. Naprawde brakuje tu moderatora , bo smietnik robicie w temacie straszny bzdurnymi odpowiedziami.
Łasawie czytajcie ze zrozumieniem - napisałem wyraxnie - darmowa wysylke z Europy

I NIE ZA TAKIE CENY NIE KUPIE NIC U GOLDWAY - bo cło i CE to drozej, jak bede chciał drozej to sobie z allegro kupiue od reki. a jak jeszcze drożetow sklepie na gwarancji. Przestancie takie bzdury pisac w kólko. Każdy chce najtaniej.
panalbin

Telefon:: redmi

Postprzez moth » 10 mar 2017, o 10:12

Jakie cło? Te 0%?
I jaka wysyłka z Europy, nic takiego nie ma w ofercie goldwaya.
Obrazek
moth
AKTYWNY

Pochwały: 38
Telefon:: oppo

Postprzez skazi » 10 mar 2017, o 10:21

panalbin napisał(a):Kod został ukryty, aby go zobaczyć zarejestruj się lub zaloguj!

Tak się składa że w tym wątku jest więcej bzdurnych pytań niż odpowiedzi :-)
Łączę się w bólu z goldwayem, bo skoro od niego nie kupisz to pewnie pójdzie z torbami.

Autor postu otrzymał pochwałę
skazi
AKTYWNY

Pochwały: 68
Telefon:: Xiaomi Mi5
ROM: Stock

Postprzez panalbin » 10 mar 2017, o 10:33

Jak filozof mówi nie ma głupich pytań tylko są głupie odpowiedzi.
Kilka osób robi tu smietnik i wszyscy to widzą, proszę moderatorów o pobankowanie tych smietnikowych mądrali
panalbin

Telefon:: redmi

Postprzez blue_voyager » 10 mar 2017, o 10:39

Nie mów mi kogo mam banować. I sam zakończ te słowne przepychanki, bo tez robisz tu śmietnik. Poczytaj wątek, zwłaszcza pierwszy post, będziesz wiedział jakie sa warunki zakupu u Goldwaya i czego możesz oczekiwać. A jak Ci ceny nie odpowiadają, to nie musisz informowac o tym całego forum, po prostu kup gdzie indziej.
Koniec offtopu.
Sprzedam:
Szkła, folie, etui do chińskich telefonów - duży wybór.

FAQ DZIAŁU ZAKUPÓW
blue_voyager
VIP

Pochwały: 239
Ostrzeżenia: -1
Telefon:: Jiayu S3

Postprzez smietana » 10 mar 2017, o 11:32

A goldi lub inny sprzedawca kiedykolwiek oferował free shiping z Europy? O ile pamiętam na gearbest, geekbuying, banggood i na ali zawsze była to wysyłka płatna. "Darmowa" wysyłka była zawsze z Chin i nie kurierami.
Czy się mylę?
Zresztą, tamtą moją odpowiedz można usunąć, niech mu Goldi udzieli takiej samej odpowiedzi :-) niech się cieszy, że to sprzedawca odpowiedział, że takowa przesyłka free z Europy nie istnieje w jego ofercie.
smietana
AKTYWNY

Pochwały: 23
Telefon:: xiaomi

Postprzez HongKong_Goldway » 10 mar 2017, o 12:29

Kod został ukryty, aby go zobaczyć zarejestruj się lub zaloguj!

Wystarczy powołać się na numer zamówienia oraz numer IMEI telefonu. Można skontaktować się np. poprzez nasz profil na Facebooku.

Kod został ukryty, aby go zobaczyć zarejestruj się lub zaloguj!

Nie wiem czy obecna promocja jest normalna, ale na pewno jest atrakcyjna. Dla modelu LeMax 2 zapewniamy darmową wysyłkę Seller's shipping method(wysyłka chroniąca od VAT, czas dostawy około 2 tygodnie) po użyciu kodu GWPL w wiadomości/komentarzu do zamówienia. Promocja kończy się dzisiaj.
Niestety nie mamy magazynów w Europie. Wszystkie rodzaje wysyłek są realizowane z Chin.
HongKong_Goldway
AKTYWNY

Pochwały: 48
Telefon:: Xiaomi, LeTV.

Postprzez bobek1977 » 10 mar 2017, o 13:27

Pytanie do Goldwaya.

Klikam na Redmi 4X 2GB 16GB. Wersja Global (tak jest opisany) i wybierając metodę wysyłki SSM która zdaje się jest niedostępna przy tym modelu telefonu w podsumowaniu koszyka dolicza te 11.58$ do łącznej kwoty. Pytanie brzmi- jeśli kupię to zrealizuje cię wysyłkę SSM czy będzie trzeba anulować lub coś zmieniać później ?
Pozdrawiam.
Nie dyskutuj z idiotą, najpierw sprowadzi Cię do swego poziomu a następnie pobiję doświadczeniem.
bobek1977

Pochwały: 1
Telefon:: Wiko,HTC,Huawei
ROM: 32

Postprzez tpawel » 10 mar 2017, o 13:39

Nie dostępny to jest tracking.

Redmi PRO by TT
tpawel
VIP

Pochwały: 116
Telefon:: POCO F2 PRO
ROM: Global

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do AliExpress - znaleziska, promocje, opinie i dyskusje co warto kupić