przez motiv » 29 lip 2016, o 23:34
A zastanowiles sie nad zakupem? Raz ze cena bedzue mega grubo przesadzona dla nas, to dwa zero gwary tak naprawde, chinski windows, ale tu jednak mozna zainstalowac przez wu langpacka.
Sent from my MI 4LTE using Tapatalk
A zastanowiłeś się choć przez chwilę nad tym co napisałeś?
1) Normalny procek intela i komponenty na które jak cokolwiek będzie nie tak to przeinstalujesz sobie na cokolwiek innego bez zbędnej zabawy, przecież nie zablokują takiej możliwości. Bedą dodatki po chińsku to format i wrzucisz sobie win pl czy linuxa bez problemu. Ja szczerze szukam czegoś pod qubes'a ale wolna wola.
2) Cena mocno przesadzona? Skąd takie info? Na razie mówi się na portalach o cenie 525 usd za mniejszy i 750 usd za większy model, to dużo? Cena startowa oczywiście zaraz będzie zbita, zaraz jakiś preorder, promo i znajdź mi cokolwiek poniżej 2k pln z:
- możliwością montażu dwóch dysków SDD!
- z takim ekranem!
- z taką grubością (mniejszy od macbook air) !
3) Gwarancja - dlatego pytam w wątku goldwaya, nie sądze aby dał na lapka gwarancje rozruchową lol
Nic sie nie mowi. Juz sa presale i zobacz ceny 650$ to najnizsza oferta.
Do tego dolicz vat i clo.
Gwarancje to moze dac Ci producent a nie goldi. A jak wiadomo xiaomi ma w powazaniu reszte swiata i gware masz tak naprawde jak kupisz u nich, co jesg nie mozliwe.