Hong Kong Goldway - współpraca, promocje, pomoc.

Aliexpress , co warto kupić w Chinach, co się opłaca, co ma dobrą jakość i niską cenę? Najlepsze znaleziska, kupony, cebule, promocje. Recenzje zakupów z aliexpress, unboxingi paczek z Chin.
Wszystkie chińskie sklepy.

Re: Hong Kong Goldway - współpraca, promocje, pomoc.

Postprzez motiv » 29 lip 2016, o 14:44

johnny5 napisał(a):Kod został ukryty, aby go zobaczyć zarejestruj się lub zaloguj!

A zastanowiles sie nad zakupem? Raz ze cena bedzue mega grubo przesadzona dla nas, to dwa zero gwary tak naprawde, chinski windows, ale tu jednak mozna zainstalowac przez wu langpacka.

Sent from my MI 4LTE using Tapatalk
motiv
AKTYWNY

Pochwały: 8
Telefon:: nokia

Postprzez johnny5 » 29 lip 2016, o 22:44

motiv napisał(a):Kod został ukryty, aby go zobaczyć zarejestruj się lub zaloguj!

A zastanowiles sie nad zakupem? Raz ze cena bedzue mega grubo przesadzona dla nas, to dwa zero gwary tak naprawde, chinski windows, ale tu jednak mozna zainstalowac przez wu langpacka.

A zastanowiłeś się choć przez chwilę nad tym co napisałeś?

1) Normalny procek intela i komponenty na które jak cokolwiek będzie nie tak to przeinstalujesz sobie na cokolwiek innego bez zbędnej zabawy, przecież nie zablokują takiej możliwości. Bedą dodatki po chińsku to format i wrzucisz sobie win pl czy linuxa bez problemu. Ja szczerze szukam czegoś pod qubes'a ale wolna wola.
2) Cena mocno przesadzona? Skąd takie info? Na razie mówi się na portalach o cenie 525 usd za mniejszy i 750 usd za większy model, to dużo? Cena startowa oczywiście zaraz będzie zbita, zaraz jakiś preorder, promo i znajdź mi cokolwiek poniżej 2k pln z:
- możliwością montażu dwóch dysków SDD!
- z takim ekranem!
- z taką grubością (mniejszy od macbook air) !
3) Gwarancja - dlatego pytam w wątku goldwaya, nie sądze aby dał na lapka gwarancje rozruchową lol
johnny5

Pochwały: 1
Telefon:: Sony

Postprzez motiv » 29 lip 2016, o 23:34

johnny5 napisał(a):Kod został ukryty, aby go zobaczyć zarejestruj się lub zaloguj!

A zastanowiłeś się choć przez chwilę nad tym co napisałeś?

1) Normalny procek intela i komponenty na które jak cokolwiek będzie nie tak to przeinstalujesz sobie na cokolwiek innego bez zbędnej zabawy, przecież nie zablokują takiej możliwości. Bedą dodatki po chińsku to format i wrzucisz sobie win pl czy linuxa bez problemu. Ja szczerze szukam czegoś pod qubes'a ale wolna wola.
2) Cena mocno przesadzona? Skąd takie info? Na razie mówi się na portalach o cenie 525 usd za mniejszy i 750 usd za większy model, to dużo? Cena startowa oczywiście zaraz będzie zbita, zaraz jakiś preorder, promo i znajdź mi cokolwiek poniżej 2k pln z:
- możliwością montażu dwóch dysków SDD!
- z takim ekranem!
- z taką grubością (mniejszy od macbook air) !
3) Gwarancja - dlatego pytam w wątku goldwaya, nie sądze aby dał na lapka gwarancje rozruchową lol

Nic sie nie mowi. Juz sa presale i zobacz ceny 650$ to najnizsza oferta.
Do tego dolicz vat i clo.
Gwarancje to moze dac Ci producent a nie goldi. A jak wiadomo xiaomi ma w powazaniu reszte swiata i gware masz tak naprawde jak kupisz u nich, co jesg nie mozliwe.
motiv
AKTYWNY

Postprzez johnny5 » 30 lip 2016, o 00:18

motiv napisał(a):Kod został ukryty, aby go zobaczyć zarejestruj się lub zaloguj!

Kupując w znanym sklepie możesz wysłac bezpośrednio do xiaomi, w wątkach o problemach ze sklepami można o tym poczytać.

650 usd to dużo? zobacz na konkurencyjne lapki z tej półki w jakiej cenie się zaczynają, albo wymnóż od razu razy dwa lub trzy cenę choć i tak nie mają tego na czym mi zależy. Vat mnie nie interesuje cła nie ma, zerknij do isztar
johnny5

Pochwały: 1

Postprzez motiv » 30 lip 2016, o 07:29

Kupując w znanym sklepie możesz wysłac bezpośrednio do xiaomi, w wątkach o problemach ze sklepami można o tym poczytać.

650 usd to dużo? zobacz na konkurencyjne lapki z tej półki w jakiej cenie się zaczynają, albo wymnóż od razu razy dwa lub trzy cenę choć i tak nie mają tego na czym mi zależy. Vat mnie nie interesuje cła nie ma, zerknij do isztar

No to jak nie duzo i swietny sprzrt to zamawiaj. Masz presale na geekbuying.com za 649$ bierz smialo przeciez okazja jak sie patrzy.
Ja tam wole zaczekac pol roku i nie przeplacac za nowosc albobkupic cos w PL.
Tak samo jak co niektorzy uwazaja np mi tv za super hiper tv a tak naprawde nie wybiega ponad konkurencje a sciaganie go do PL to poroniony pomysl.

motiv
AKTYWNY

Postprzez blue_voyager » 30 lip 2016, o 09:20

Ten wątek to nie jest temat o laptopie Xiaomi, proszę założyć sobie osobny temat i tam rozmawiać o zasadności lub nie, jego zakupu, czy o jego parametrach technicznych.
Sprzedam:
Szkła, folie, etui do chińskich telefonów - duży wybór.

FAQ DZIAŁU ZAKUPÓW
blue_voyager
VIP

Pochwały: 239
Ostrzeżenia: -1
Telefon:: Jiayu S3

Postprzez rAa » 30 lip 2016, o 10:43

Właściwie miał ktoś do czynienia z gwarancją u Goldway'a? Szanują klienta, czy chcą go zrobić w jajo? Nie robią problemów?
rAa

Postprzez Fish » 31 lip 2016, o 17:25

Czy planujecie dodać do swojej oferty drona od Xiaomi? :)
Fish

Telefon:: Samsung

Postprzez Darkseeder » 31 lip 2016, o 22:22

witam, czy będzie opcja na zuk z2 z wysyłką eu express?
Darkseeder

Telefon:: umi zero

Dostawa seller shipping method co to jest?

Postprzez lioors22 » 1 sie 2016, o 00:51

Witam tak jak w tytule co to jest za rodzaj dostawy, czy unikne tutaj vatu i cła i czy trzeba pisać do sprzedawcy aby wysłał jako gift i np napisał niższa cenę?? Proszę pomóżcie bo chce kupić telefon redmi Note 3 pro od goldway :-D
lioors22

Telefon:: Xperia e4

Re: Dostawa seller shipping method co to jest?

Postprzez spanek » 1 sie 2016, o 05:41

lioors22 napisał(a):Kod został ukryty, aby go zobaczyć zarejestruj się lub zaloguj!

wybierasz dostawę "Seller's Shipping Method" i w ciągu 14 dni masz telefon w domu bez Vat. Koszt około 17$ chyba i nic nie trzeba pisać
spanek

Pochwały: 6
Telefon:: z LTE

Postprzez motiv » 1 sie 2016, o 06:48

spanek napisał(a):Kod został ukryty, aby go zobaczyć zarejestruj się lub zaloguj!

wybierasz dostawę "Seller's Shipping Method" i w ciągu 14 dni masz telefon w domu bez Vat. Koszt około 17$ chyba i nic nie trzeba pisać

Oplata w zaleznosci od tela nawet i 20$ i ponad

motiv
AKTYWNY

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do AliExpress - znaleziska, promocje, opinie i dyskusje co warto kupić