Aliexpress , co warto kupić w Chinach, co się opłaca, co ma dobrą jakość i niską cenę? Najlepsze znaleziska, kupony, cebule, promocje. Recenzje zakupów z aliexpress, unboxingi paczek z Chin. Wszystkie chińskie sklepy.
Czy zamawiał ktoś ostatnio w Goldwayu Redmi 3 z oryginalnym ROM-em bo mają zmodyfikowany , wysłałem zapytanie czy jest taka możliwość ale na razie zero odpowiedzi .
Ta folia którą dali do RN2 jest po prostu masakryczna;-). Przykleić się nie chciała, bąble pozostawały i nie dały się wyprasować. Czekam na szkło, bo to chyba lepszy patent.
U mnie też folia poszła do kosza. Etui za które de facto zapłaciłem, też nie było pierwszej jakości. Na tyle zdeformowane, że wystaje po bokach telefonu. Szkła są w drodze, nowe etui zresztą też.
Panowie z Goldway, rozumiem ze paczki wysylane beda od dnia 15 lutego teraz? I jak wyglada sytuacja z vatem, czesto ostatnio zatrzymuja w urzedach czy nie?
Etui też miałem odkształcone. Dołożyłem na grzejniku i jak było nieźle ciepłe poprawiłem je. Teraz leży ładnie. Tak ładnie, że nie da się go zdjąć nie ściągając jednocześnie klapki;-).
Ją jak nie mam etui to chwyt telefonu wydaje mi się niepewny. Gdyby nie to to wydaje mi się że lepiej kupić dodatkową klapke za 3 dolary i niech się rysuje.
Wysłane z mojego Redmi Note 2 przy użyciu Tapatalka