Aliexpress , co warto kupić w Chinach, co się opłaca, co ma dobrą jakość i niską cenę? Najlepsze znaleziska, kupony, cebule, promocje. Recenzje zakupów z aliexpress, unboxingi paczek z Chin.
Wszystkie chińskie sklepy.
Odpowiedz

Re: Hong Kong Goldway - współpraca, promocje, pomoc.

25 sty 2016, o 23:25

1. powinna
3. będzie specjalna koperta wtedy, paczkę otworzyć mogą tylko celnicy w werze i pogranicznicy

26 sty 2016, o 16:51

Czy ktoś kto zamówił u Goldwaya rn2 może zrobić zdjęcie jak wygląda paczka? Jest to jakiś foliopak? I czy może podać wagę z naklejki na paczce. Z góry dziękuję :)

26 sty 2016, o 17:13

jezeli nie jestes pewien to zawsze mozesz otworzyć paczke przy kurierze/na poczcie. I dopiero jezeli wszsytko ok to podpisać odbiór. Wiadomo, że oceniasz tylko stan fizyczny telefonu.

26 sty 2016, o 17:15

Bzdura. Ani kurier ani na poczcie nie pozwolą otworzyć przesyłki przed podpisaniem odbioru.

26 sty 2016, o 18:18

Prelude napisał(a):Kod został ukryty, aby go zobaczyć zarejestruj się lub zaloguj!

Wejdź na stronę aliexpress na telefon który kupiłeś. W komentarzach od kupujących masz zdjęcia jak wygląda paczka, zabezpieczenia przesyłki itd.

P.S najlepiej sprawdzaj komentarze przez aplikację aliexpress w telefonie, bo łatwiejszy jest dostęp do zdjęć od osób, które kupiły telefon. W ogóle zakupy przez aplikację w telefonie często wychodzą taniej, bo można trafić na rabat.
Ostatnio edytowano 26 sty 2016, o 18:22 przez ralph03, łącznie edytowano 1 raz

26 sty 2016, o 18:19

Z kurierem różnie bywa, jeżeli paczka będzie wyglądać na uszkodzoną to można ją sprawdzić bez podpisywania (zależy też od firmy) np pocztex tak ma z tego co wiem. Proszę tylko o fotkę paczki od goldwaya i wagę. Jeżeli goldway pakuje jak większość obecnie w takie zgrzewane folie to nie ma prawa być na niej jakiejś taśmy.

@ralph03 zapomniałem o tym :) W każdym razie, jeżeli ktoś ma jakąś fotkę to byłbym wdzięczny za wiadomość na pw :)

EDIT: Z tego co widzę to na folii jest jeszcze taśma, pozostaje tylko ważyć :)

26 sty 2016, o 18:35

Przeglądnąłem zdjęcia od kupujących. Takie wartości wagowe można znaleźć na paczkach z ich zdjęć: 437g, 439g, 425g, 477g, 435g. Mam nadzieję, że pomogłem.

26 sty 2016, o 19:12

Siema. Ja zamiawiałem 14 stycznia RN2 i u mnie jest taki tracking to chyba spoko?
Obrazek

26 sty 2016, o 19:19

Tak. To chyba spoko.

26 sty 2016, o 20:01

Panowie, zgłosiliśmy pytanie do SIngPostu co do przesyłek, ale widać, że już większość ruszyła samoistnie i część jest już w Polsce.

http://bit.ly/1Uh9MZe

27 sty 2016, o 09:48

Czy Goldway udziela własnej gwarancji czy odsyła do producenta na fabryczną gwarancję?
Ostatnio edytowano 27 sty 2016, o 09:53 przez pete67, łącznie edytowano 1 raz

27 sty 2016, o 09:50

vipertomi napisał(a):Kod został ukryty, aby go zobaczyć zarejestruj się lub zaloguj!

A przypadkiem nie musi być taka opcja???? - otwarcia przed podpisaniem odbioru????
Pomysl sobie ze jesteś listonoszem i zwracasz rozbebeszoną paczkę do nadawcy "bo kupujący musiał sprawdzić i WYDAJE mu się że to podróba albo nie kompletna zawartość..."
I tłumacz się dlaczego paczka otwierana.
Dwa razy kurier mi odmówił sprawdzenia zawartości przed podpisaniem.

możesz otorzyć po odbiorze i kuriera mieć na świadka co do zawartości, o ile będzie mu się chciało czekać.
Odpowiedz