GPS tracker GT02A

Aliexpress , co warto kupić w Chinach, co się opłaca, co ma dobrą jakość i niską cenę? Najlepsze znaleziska, kupony, cebule, promocje. Recenzje zakupów z aliexpress, unboxingi paczek z Chin.
Wszystkie chińskie sklepy.

Re: GPS tracker GT02A

Postprzez bar4u » 28 gru 2016, o 13:28

Trzeba uczyć się na błędach... jedyny minus freemium to to że przychodzą reklamowe sms ( obecnie chyba dwa na miesiąc), na co tracker odpisuje pustego smsa, obawiałem się czy się nie zapętli. Nadają dzień dzisiejszy mam już dwa z freemium i jest ok.

Wysłane z mojego FRD-L09 przy użyciu Tapatalka

Autor postu otrzymał pochwałę
bar4u
AKTYWNY
 
Posty: 297
Dołączył(a): 14 paź 2013, o 22:10
Pochwały: 6
Telefon:: MI4C
ROM: miui PL

Reklama

Re: GPS tracker GT02A

Postprzez Freeq » 28 gru 2016, o 13:33

Ok, więc idę kupić.
Kartę trzeba rejestrować?

Czy hasło trzeba zmienić czy można zostawić standardowe?

I czy mógłbyś napisać poprawną konfigurację trackera na Virgin i stronę do śledzenia którą podałeś? Byłbym bardzo wdzięczny za pomoc :-D
Freeq
 
Posty: 0
Dołączył(a): 28 gru 2016, o 13:02
Telefon:: Lenovo ZUK Z2

Re: GPS tracker GT02A

Postprzez Freeq » 28 gru 2016, o 14:01

I jeszcze jedno pytanie. Kod PIN usunąć z karty czy zostawić?
Freeq
 
Posty: 0
Dołączył(a): 28 gru 2016, o 13:02
Telefon:: Lenovo ZUK Z2

Re: GPS tracker GT02A

Postprzez Freeq » 28 gru 2016, o 15:52

Ok, doszedłem, wszystko działa.
1. Karta SIM musi być zarejestrowana, zrobiłem to na Poczcie w ciągu minuty.
2. Kod PIN na karcie musi być wyłączony.

Oto ustawienia dla Virgin Mobile i strony gps-trace.com:
apn#internet#
ip#193.193.165.166#20488#

Dodatkowo ustawienia w urządzeniu:
#timezone#E1# - polska strefa czasowa
#upload#30# - odświeżanie co 30s

Zastanawiam się tylko, czy u Was też nie pokazuje ilości satelit...
Freeq
 
Posty: 0
Dołączył(a): 28 gru 2016, o 13:02
Telefon:: Lenovo ZUK Z2

Re: GPS tracker GT02A

Postprzez sliver003 » 4 sty 2017, o 22:46

Mam dwa GT02A i na żadnym nie pokazuje ilości satelit więc to normalne.
sliver003
 
Posty: 9
Dołączył(a): 19 paź 2015, o 09:42
Telefon:: LG

Re: GPS tracker GT02A

Postprzez sliver003 » 15 sty 2017, o 11:52

Freeq napisał(a):Kod został ukryty, aby go zobaczyć zarejestruj się lub zaloguj!


Czy przy ustawieniu strefy E1 dobrze pokazuje Ci czas? U mnie o godzinę jest różnica.
sliver003
 
Posty: 9
Dołączył(a): 19 paź 2015, o 09:42
Telefon:: LG

Re: GPS tracker GT02A

Postprzez tech84 » 1 lut 2017, o 12:15

Witam.
Posiadam urządzenie GT02A i konfigurowałem urządzenie według instrukcji i następnie zalogowałem się na stronie GPS-Trace i niestety nie pokazuje mojego urządzenia. Kartę posiadam virgin freemium. Po wpisaniu komendy status,666666#
Battery normal
GPRS disconnetion
GSM signal level strong
GPS on
Może ktoś pomoże ?
tech84
 
Posty: 10
Dołączył(a): 20 mar 2016, o 03:54
Telefon:: Samsung Galaxy s7edg

Re: GPS tracker GT02A

Postprzez tech84 » 12 lut 2017, o 12:55

up.
tech84
 
Posty: 10
Dołączył(a): 20 mar 2016, o 03:54
Telefon:: Samsung Galaxy s7edg

Re: GPS tracker GT02A

Postprzez bar4u » 12 lut 2017, o 13:42

Wysłałeś : apn,666666,internet#

Wysłane z mojego FRD-L09 przy użyciu Tapatalka
bar4u
AKTYWNY
 
Posty: 297
Dołączył(a): 14 paź 2013, o 22:10
Pochwały: 6
Telefon:: MI4C
ROM: miui PL

Re: GPS tracker GT02A

Postprzez tech84 » 12 lut 2017, o 22:19

Wszystko dokładnie zrobiłem tak jak w instrukcji oraz tak jak koledzy wyżej napisali. Dodam że sprawdzałem na karcie play i virgin. Może urządzenie jest wadliwe.
tech84
 
Posty: 10
Dołączył(a): 20 mar 2016, o 03:54
Telefon:: Samsung Galaxy s7edg

Re: GPS tracker GT02A

Postprzez Krzy$ » 20 lut 2017, o 20:54

Mam ostatnio przeboje z GT02A, jeden działa bez problemu, drugi (nowa karta z połowy lutego) dotarł dziś, włożyłem kartę virgin skonfigurowałem inaczej (styczniowa ma APN#internet#) niż na starej karcie ze stycznia 2016 APN#virgin-internet#, odezwał się na gps-tracker.com, i potem zamilkł. Nic nie pomaga.
Krzy$
AKTYWNY
 
Posty: 302
Dołączył(a): 18 paź 2013, o 14:22
Pochwały: 5
Telefon:: oneplus3
ROM: stock

Re: GPS tracker GT02A

Postprzez tech84 » 21 lut 2017, o 10:16

Udało mi się uruchomić urządzenie na stronie http://www.dyegoo.net, na stronie gps-trace wydaje mi się że mam problem z portem. Czy ktoś z was używa inny port niż 20488 ?
tech84
 
Posty: 10
Dołączył(a): 20 mar 2016, o 03:54
Telefon:: Samsung Galaxy s7edg

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do AliExpress - znaleziska, promocje, opinie i dyskusje co warto kupić



Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość

  • Reklama