Akcesoria do telefonów, tabletów i innych chińskich gadżetów
14 paź 2015, o 01:49
Przy cenie ok. 30-33$ za Sardine i ok. 50$ za BS-3 wybrałbym Sardynkę

. Jeśli chodzi o jego baterię to mogę jedynie powiedzieć, że starcza na dość długo (nie mierzyłem)- od kilku dni chodzi u nas w kuchni bez ładowania. Miałem nadzieję zrobić recenzję porównawczą tych dwóch modeli (nawet zacząłem...), ale życie mnie przegoniło, więc mogę służyć jedynie odpowiedziami na pytania (w miarę skromnych możliwości).
T.
14 paź 2015, o 10:33
Znalazłem tą sardynke w sklepie gearbest.com za 27$, a że tak namawiałeś to kupiłem sobie do kuchni. Mam taki mały głośniczek max bass, gra nieźle ale ten myśle będzie lepiej grał i prezentował się będzie.
14 paź 2015, o 22:17
A jaki można kupić przyzwoity głośnik z radiem i bt za najniższą cenę?
Tapatalk
15 paź 2015, o 17:42
Super bass kup sobie jak chcesz tanio i dobrze, mogę ci sprzedać jak chcesz bo już zamówiłem większy i ten będę wystawiał a używałem nie dużo nie ma śladów używania. Jak coś to na pw napisz
18 paź 2015, o 12:35
Chyba mnie przekonales. Mozesz cos jeszcze o nim napisac?
18 paź 2015, o 19:05
Seashell Bottle Style Water Resistant Bluetooth 3.0 coś fajnego dla rowerzystów. Teraz w promocji $29.99
18 paź 2015, o 22:37
Chyba mnie przekonales. Mozesz cos jeszcze o nim napisac?
A co tu jeszcze pisać? Sprzęt warty swojej ceny. Jak jesteś z Krakowa to zapraszam w odwiedziny- porównasz sobie kilka modeli.
T.
26 paź 2015, o 21:46
Witam, Koledzy pomóżcie, który z n/w głośników zamówić biorąc pod uwagę :
-jakość dźwięku,
-max. głośność
-jakość bass
- desing, jakość wykonania.
Kolejność nieprzypadkowa.
1.Xiaomi Mini Speaker (ten okrągły, czarny), czy
2.ADO Mate 3 (biała kostka)
Z góry dzięki za wszelkie sugestie.
28 paź 2015, o 11:17
Witam.
Mam pytanko, który lepiej gra
Bluedio BS-2 czy Sardine SDY-019?
I jaka jest jakoś wykonania? Sardine na testach na youtubie wygląda jakby ze słabej jakoś plastiku został wykonany.
Może to tylko złudzenie.
Podobna cena i się zastanawiam, które wziąć.
Dziękuję za odpowiedź.
Pozdrawiam.
28 paź 2015, o 14:58
Sardine. Jego wykonaniu nic nie brakuje, wg mnie gra lepiej i głośniej. Minusem jest większy rozmiar, plusem funkcja radia FM i budzika.
T.
29 paź 2015, o 10:52
Bluedio bs-3 bedzie za 27.99$ dostepny 11.11
Bluedio BS-3 (Camel) Mini Bluetooth speaker Portable Wireless speaker Home Theater Party Speaker Sound System 3D stereo Music
http://www.aliexpress.com/item/Bluedio- ... 70180.html