przez Adachorr » 10 paź 2015, o 11:44
Ja jakiś czas temu zakupiłem w ciemno DOUEW D2 i muszę powiedzieć że jak na głośnik wielkości puszki po piwie (tylko węższy) gra to nadspodziewanie dobrze, ale zaznaczam że to mój pierwszy tego typu sprzęt więc nie mam porównania. Cena to ok 17 dolców. Bass jest wyczuwalny (ale bez przesady-chociaż uważam że za tą cenę i wymiary jest super), jest też całkiem głośny, posiada 2 głośniczki po 3w każdy.
Nie wiem jaka jest tam zamontowana bateria ale wytrzymuje bardzo długo, zaryzykuje stwierdzenie że ok 10h grania na głośności zbliżonej do maksymalnej. Dużym plusem jest też to że głośnik można położyć lub postawić.
Jedyne minusy to pokrętło głośności które w moim egzemplarzu nie chodzi tak płynnie jakby mogło (coś gdzieś trze o siebie) ale głośność można też zmieniać przyciskami "następny, poprzedni utwór" więc jest jakaś alternatywa. W 2 egzemplarzu nie było tego problemu.
Najbardziej denerwujące jest gadanie głośnika po chińskoangielsku, że szuka telefonu albo sparował telefon i nie idzie tego wyłączyć.
Podsumowując jeżeli ktoś ma ok 20 dolców i to jest jego maksymalna cena jaką może wydać, a do tego nie oczekuje cudów tylko porządnie grającego głośnika to szczerze polecam. Ja za tą cenę jestem bardzo zadowolony i każdy komu go pokazywałem był zaskoczony że tak dobrze gra.