całkiem w porządku, jak na 15$- ma bardzo przyzwoitą czystość, ale niestety słaby bass. Wolałbym chyba dołożyć kilka $ i kupić Xiaomi stereo. Wieczorem lub jutro podzielę się wrażeniami z porównania BS-3 i Sardine SDY-019.
T.
"Coś się kończy, coś się zaczyna..."
Martwić się o to ile pali sportowe auto, to jak myśleć czy prostytutka którą grzmocisz Cię kocha
ja kupilem ado mate 5, za 7$... i zdecydowanie gra lepiej niz telefon :D w dodatku ma blutootha... i miniaturowe rozmiary... wisi w slocie na jack jak brylok
cena trochę w górę poszła i obecnie niedostępny... jako ciekawostkę dodam, że koperta była tak lekka, że nagrywałem telefonem unboxing głośniczka za 7 dolców, bo byłem pewien że sam kartonik owinęli folią i wysłali... xD głosnik jest bardzo mały i lekki, gra bardzo przyzwoicie jak na zabawke za 27zł
Marxx Mocreo dopiero zamówiłem, ale przymierzam się do zrobienia recenzji porównawczej Xiaomi Stereo, Sardine SDY-019, Bluedio BS-3 oraz Ado Mate 3. Mam nadzieję, że uda mi się nad tym usiąść w ten weekend, ale jak porządny mężczyzna- niczego nie obiecuję, bo u mnie ostatnio masakra w pracy...
T.
"Coś się kończy, coś się zaczyna..."
Martwić się o to ile pali sportowe auto, to jak myśleć czy prostytutka którą grzmocisz Cię kocha