Dowiesz się tu jak robić zakupy na aliexpress, jak płacić na aliexpress, czy zapłacisz cło i Vat, co robić jak telefon zostanie zatrzymany przez celników, jak odesłać telefon do chin, jak prowadzić spór na aliexpress, zwrot płatności z aliexpress, reklamacje, gdzie śledzić przesyłki i nie przegapisz też promocji na aliexpress i innych chińskich sklepach.
Regulamin działu
Zakładając nowy watek upewnij się, czy taki sam temat nie został już poruszony na forum (w tym celu użyj opcji 'szukaj')
Nowo tworzone wątki: w złych działach/na poruszane wcześniej tematy/z pytaniami na które już wielokrotnie udzielono odpowiedz będą ZAMYKANE / USUWANE
przez macieg » 8 lut 2017, o 15:58
Jednak można

najpierw trzeba zalogować się przez przeglądarkę na GA, potem wyszukać aliexpress, zalogować się, kliknąć ikonkę aplikacji Ali, która nas przeniesie do tej aplikacji, wybrać przedmiot i go zakupić

-

macieg
-
- Telefon:: ZTE GRAND X V970
- ROM: LewaOS 5
przez marcoos1 » 8 lut 2017, o 19:10
A czy widzisz, że napewno zaliczyli Ci Cashback przy tej formie płatności, bo że jest inna opcja do wyboru jak w PAYPAL to widziałem, ale czy przyznają też zwrot przy płatności kartą?
Swoją drogą Aliexpress, zwróciło mi kiedys "Refund" na konto walutowe.
Zarówno w "all time earning" jak i w "current earning" jest ta sama kwota. Wg mnie to oznacza zaliczenie.
-
marcoos1
- VIP
-
- Pochwały: 84
- Telefon:: samsung
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 2 gości