Dowiesz się tu jak robić zakupy na aliexpress, jak płacić na aliexpress, czy zapłacisz cło i Vat, co robić jak telefon zostanie zatrzymany przez celników, jak odesłać telefon do chin, jak prowadzić spór na aliexpress, zwrot płatności z aliexpress, reklamacje, gdzie śledzić przesyłki i nie przegapisz też promocji na aliexpress i innych chińskich sklepach.

Regulamin działu

Zakładając nowy watek upewnij się, czy taki sam temat nie został już poruszony na forum (w tym celu użyj opcji 'szukaj')
Nowo tworzone wątki: w złych działach/na poruszane wcześniej tematy/z pytaniami na które już wielokrotnie udzielono odpowiedz będą ZAMYKANE / USUWANE
Odpowiedz

Re: Giving Assistant, obniż koszty zakupów nawet o 12%

4 lut 2017, o 08:23

fake4r napisał(a):Kod został ukryty, aby go zobaczyć zarejestruj się lub zaloguj!

Akcja była chyba jednorazowa jak ostatnio na Planet. Cashback wrócił do poziomu 6%.

4 lut 2017, o 12:42

greg. X napisał(a):Kod został ukryty, aby go zobaczyć zarejestruj się lub zaloguj!

Nie warto się bawić w przelewy bo się na tym i tak traci. Najlepiej to jest wydać na jakieś zakupy w $ bo nic się nie traci na przewalutowaniu.
Ogólnie to PayPal wiele sobie życzy za cokolwiek ^^

5 lut 2017, o 09:59

Jakaś awaria systemu...???, nie mogę się zalogować..???

5 lut 2017, o 10:07

Możliwe bo u mnie nie wyświetla żadnych moich transakcji.

5 lut 2017, o 10:19

Zwinęli interes ;)

5 lut 2017, o 10:25

Już tak było nie raz.

5 lut 2017, o 10:28

Wiem już , że to awaria, tylko jestem na zakupie i chciałem się upewnić czy inni też mają kłopoty ...

5 lut 2017, o 18:43

Potwierdzam, niestety nie działa logowanie :?:

5 lut 2017, o 20:03

U mnie logowanie działa ale nic nie widzę po wejściu w my account, na infolini babka powiedziała, że mają jakiś problem i próbują go rozwiązać.

5 lut 2017, o 23:38

Już wszystko działa , nawet zakup z piątku mam dodany.
Odpowiedz