Geekbuying
Odpowiedz

Re: Geekbuying - Promocje / Rozmowy ogólne

17 wrz 2018, o 15:21

Niektórzy dostali już telefony i wyszło, że to refruby i to średniej jakości chociaż sklep zarzekał się, że są nowe. To tak w wielkim skrócie.

26 wrz 2018, o 09:06

dostałem op3 i nie jest nowy. wygląda bardzo dobrze. brak zadrapań.

26 wrz 2018, o 09:12

same refuby - bez nfc , sredni ekran itp itd .

26 wrz 2018, o 16:04

wyświetlacz żyleta, nfc włączone ale nie wiem czy działa. pierwsze wrażenie rewelacja!

26 wrz 2018, o 17:04

Jasne.

26 wrz 2018, o 17:19

mruczek66 napisał(a):Kod został ukryty, aby go zobaczyć zarejestruj się lub zaloguj!

Poczytaj może wątek na peperze, nie ma ani 1 osoby która by nówkę dostała, to nawet nie są refurby, to jest najgorsze goowno

26 wrz 2018, o 19:43

Chyba bylbys pierwszy co do dostal dobry wyswietlacz. Kąty widzenia w moim sa do luftu

26 wrz 2018, o 21:26

mnie anulowali zamówienie i zaoferowali zwrot kasy lub nubiez17 lite oczywiście olałem nubie i chce kasę teraz pytanie co zamiast oneplus3

26 wrz 2018, o 21:55

Pytanie zadaj proszę we właściwym dziale, najlepiej z wykorzystaniem szablonu ;-).

T.

27 wrz 2018, o 08:19

mruczek66 napisał(a):Kod został ukryty, aby go zobaczyć zarejestruj się lub zaloguj!

Nie chce nic mowi, ale albo nie widziales wyswietlacza z "zyleta", albo sam siebie oszukujesz. Telefony od GB to pascie. Skladaki z poserwisowych czesci, ktore praktycznie nie dzialaja tak jak powinny(problemy z focusem, ekranami lub w ogole sie nie wlaczaja). GB jawnie oszukal ludzi i dla mnie ten sklep jest spalony.
Odpowiedz