Geekbuying
Odpowiedz

Re: Geekbuying - Promocje / Rozmowy ogólne

6 lis 2017, o 19:06

Witam
Od tygodnia przymierzam się do zakupu xiaomi redmi note 4 lub LeTV LeEco Le S3 X626 5.5 .Mam parę pytań odnośnie zakupów na geekbuying.Chcę zamówić z magazynów z Niemiec czy cena podana jest końcową ,nie ma tam wysyłki z HK jest z Niemiec nie ma.Czy przy zakupie z Niemiec też mogę mieć problemy typu towar zapłacony ale niestety aktualnie nie ma na magazynie proponujemy co innego?Jak wygląda gwarancja wysyłam fona do Niemiec czy do Chin?Czy ktoś zauważył że od wczoraj ceny na te telefony podskoczyły o conajmniej 50 zł.Jeszcze wczoraj redmi note 4 4g/64gb można było kupić za około 650 zł dziś ponad 700.zł .LeTV też podrożały
Zaznaczać dropshipping przy zamówieniu?

7 lut 2018, o 15:27

Witam. Pierwszy raz chcialem zrobic zakupy w tym sklepie. Po wybraniu telefonu, wybralem wysylke z Hongkongu, ale gdzie wybiera sie opcje przesylki zeby bylo bez vat? Bo mam tylko jeszcze wybor platnosci i to wszystko

7 lut 2018, o 15:53

a od kiedy Geek wysyła bez vat?

7 lut 2018, o 16:31

Geekbuying nigdy nie miał przesyłki bez vat , ale za to mają najlepszy kontakt z klientem

8 lut 2018, o 09:40

Rozumiem. Nie wiedziałem o tym ze nie oferuja takiej przesylki. Dzieki za szybką odpowiedz.

16 lut 2018, o 20:54

Nie kupujcie w tym sklepie, bo się natniecie , ostatnie krytyczne posty z 2017 i 2018 zostały pousuwane.

16 lut 2018, o 21:33

O co chodzi?

21 lut 2018, o 00:43

Witam, pierwszy raz na tym forum ;) Przymierzam się do zakupu Meizu M6S na geeku, śmiało kupować czy jest się czego obawiać ze strony sklepu? I czy macie może jakieś wskazówki jak dobrze poradzić sobie z pierwszym zakupem w Chinach? :-)

21 lut 2018, o 00:50

geek i pierwszy zakup, hm moim zdaniem (ale tylko moim) to trochę słabo wybrałeś, nie boisz się traumy jak Cię na vat wytrzepią i papierkologię trzeba będzie ogarniać? a może jeszcze uc przemyśl w komplecie?

21 lut 2018, o 00:59

Według kimovil i jak sam szukałem to tego Meizu można kupić właśnie tylko w geek albo jakiś cool cool i efox o tych dwóch ostatnich w ogóle nie słyszałem. Widziałem jeszcze, że na Ali mają, ale jakoś nie jestem przekonany do tego sklepu i w Banggood (z tym, że tutaj póki co czekają, aż będą mieć na stanie) Papierkologię? mógłbyś coś więcej powiedzieć?
Odpowiedz