Dyskusja o promocjach telefonów

Aliexpress , co warto kupić w Chinach, co się opłaca, co ma dobrą jakość i niską cenę? Najlepsze znaleziska, kupony, cebule, promocje. Recenzje zakupów z aliexpress, unboxingi paczek z Chin.
Wszystkie chińskie sklepy.

Re: Dyskusja o promocjach telefonów

Postprzez szymi » 10 lut 2016, o 14:00

sephot napisał(a):Kod został ukryty, aby go zobaczyć zarejestruj się lub zaloguj!

Pokaż ten link bo ja go nie widzę, aczkolwiek może zle szukam.

w to nie wątpię, bo ty tylko potrafisz wejść na sklep wygenerować refa i wkleić, zero porównania jak jest cena rynkowa itp. pan chińczyk z ulubionego sklepu napisał promocja no to dawaj wklejamy refa
szymi
AKTYWNY

Pochwały: 69
Telefon:: Vernee Thor

Postprzez leoxxx » 10 lut 2016, o 14:01

szymi napisał(a):Kod został ukryty, aby go zobaczyć zarejestruj się lub zaloguj!

Daj linka?
Porównanie zdjęć smartfonów: http://fotosmartfon.blogspot.com/
leoxxx
AKTYWNY

Pochwały: 26
Telefon:: Meizu MX5

Postprzez Flyagaric » 10 lut 2016, o 14:04

Chyba jestes przewrażliwiony, bo oferty, które sephot wrzuca zazwyczaj faktycznie są tańsze niż reszta.
Jak masz jakieś "ale", to chyba powinieneś - tak jak sephot mówi - wrzucić dla porównania tą tańszą ofertę i spokojnie o tym powiedzieć.
Fakt, że to reflinki (jeśli faktycznie nimi są - nie sprawdzałem) trochę negatywnie rzutuje na takie sytuacje - racja.
Kod: Zaznacz cały
[cyt. @ra-vau]nie rób sobie kłopotów kupując leegouleluleleaoukitephony. 
Kup u nas w biedronce, coś w tych pieniądzach (...) a dostaniesz 2lata gwarancji
Flyagaric
VIP

Pochwały: 167
Telefon:: Haier
ROM: Bassrockers

Postprzez Juggernaut » 10 lut 2016, o 14:05

szymi napisał(a):Kod został ukryty, aby go zobaczyć zarejestruj się lub zaloguj!

Obraz sephota zakładając że jest w domyśle "niezbyt inteligentny" a skoro zakładasz że ja również jestem inteligentny jak on to mnie również borażasz. Twoja logika i linia rozumowania jednak pozostawia wiele do życzenia.

Przyłączam się również do prośby, podaj linka, bo wiemy już ze chwalić to się potrafisz,.
Juggernaut

Pochwały: 9
Telefon:: LeTv x600

Postprzez blue_voyager » 10 lut 2016, o 14:14

Po pierwsze, szymi, troche grzeczniej.

Po drugie, zwracałem Sephotowi wielokrotnie uwagę, bo prawdą jest, że jego wrzuty są często naciągane. Za każdym razem były z Jego strony pretensje, że się czepiam, więc juz się nie czepiam, zgłosiłem jakiś czas temu sprawę Marxxxowi. Z tego co wiem, ma Sephot ograniczenie w zamieszczaniu reflinków (bo nie oszukujmy się, tu o reflinki chodzi a nie o charytatywną dla użytkowników forum). Ja się z Nim kopał już nie będę, niech Marxxx decyduje.Usuwam jedynie od razu ewidentne babole, nie mam natomiast czasu sprawdzić wszystkiego.

Po trzecie, Sephot, Twoje uwagi o Jd.com są śmieszne, poczytaj sobie wątki na forum, od groma ludzi telefony tam kupiło i je dostało. Co, Jd.com nie płaci za reflinki?
Sprzedam:
Szkła, folie, etui do chińskich telefonów - duży wybór.

FAQ DZIAŁU ZAKUPÓW
blue_voyager
VIP

Pochwały: 239
Ostrzeżenia: -1
Telefon:: Jiayu S3

Postprzez szymi » 10 lut 2016, o 14:23

jeżeli jest tak ja mówisz i spamer ma ograniczenia to tylko czekać aż założy multikonto, podejrzany dla mnie też jest Juggernaut, który na połowę postów liże tyłek spamerowi, możliwe że to jego multi albo czego nie wykluczam nieszczęśliwie zakochany kolega ;)
szymi
AKTYWNY

Postprzez marx » 10 lut 2016, o 14:26

Proszę się nie obrażać na wzajem, można dojść do porozumienia dla wspólnej korzyści.
Ja myślę, że kupujący tak czy owak porówna promocje do innych ofert.
Jak ktoś znajdzie korzystniejszą ofertę, sprawdzona, aktualną, z dobrego sklepu to niech doda. A oferty z wysokimi cenami proszę raportować
marx
Administrator

Pochwały: 271
Telefon:: Dual sim

Postprzez sephot » 10 lut 2016, o 14:30

blue_voyager napisał(a):Kod został ukryty, aby go zobaczyć zarejestruj się lub zaloguj!

Nie powiedziałem że jak ktoś tam kupi coś w każdej promocji to tego nie dostaje, tylko mówiłem o takich promocjach jak ta za 149$, podaj mi prosze przykład gdzie telefon kosztował np 200-230 $ i nagle ktos go sprzedaje za 140$ i ktoś to faktycznie dostał ? No jest to nierealne, gdzie zarobek dla sprzedawcy ? Takie promocje mają marne szanse realizacji i były już takie sytuacje, mówisz mi żebym poczytał temat jd, ok , ale ty tez poczytaj i zobaczysz że jak sa tam tez własnie wypowiedzi odnośnie takich sytuacji jak piszę ja.

Co do refów w Jd.com, to ma już program, jest obecnie dla wybranych osób ponieważ jest w trakcie testów, ale nie jest to powód dla którego nie interesują mnie specjalnie zakupy czy nawet promocje w tym "targowisku", bo ali ma swoj program partnerski ale nim również się nie interesują, z prostego powodu nie ma tam nacisku na uczciwość wzgledem klienta jak w przypadku sklepów typu Geekbuying , gearbest itp. jak wspomniałem jd i ali to targowiska ze straganami, za które placa sprzedawcy zeby tam cos wystawić, ale nie są pilnowani i karani w przypadku oszukiwania klienta, dlatego tak czesto zdarzają się tam oszustwa typu fałszywy towar, towar nie dotarł, fałszywy numer wysyłki, uszkodzone towary, problemy z gwarancją lub jej brak.

A co do kopania ;), ja do Ciebie naprawdę nic nie mam ale nie zmieniłem zdania że jesteś uprzedzony ;P, często masz rację ale nie zawsze.
>LeTV x600>?
http://www.sephot.pl <-Recenzje
http://newsborg.blogspot.com <-Nowości,Kupony,Promocje
sephot
VIP

Pochwały: 119
Telefon:: LeECco

Postprzez blue_voyager » 10 lut 2016, o 14:34

Tak jak powiedziałem, ja z Tobą dyskutował nie będę, Pół forum widzi pewne rzeczy ale Ty twierdzisz, że jest inaczej. Wolno Ci. Skoro Adminowi to nie przeszkadza, to ja w sumie nie mam tu nic do gadania. Ale zdania w tej kwestii nie zmieniłem, bo też mi wolno.
Sprzedam:
Szkła, folie, etui do chińskich telefonów - duży wybór.

FAQ DZIAŁU ZAKUPÓW
blue_voyager
VIP

Pochwały: 239
Ostrzeżenia: -1
Telefon:: Jiayu S3

Postprzez szymi » 10 lut 2016, o 14:38

telefon był wstawiony prze firmowy sklep jd i jestem pewien że był wysłany, może po prostu nie musieli dotować spamerów to mogli zejść z ceny telefonu
co do tych super sklepów, to opinie o reklamacjach i ile czasu czeka się na wysyłkę wszystko opisane jest na forum w odpowiednich tematach, no ale jak komuś $, punkty czy co tam dostajesz przysłoniły oczy to nic dziwnego
szymi
AKTYWNY

Postprzez sephot » 10 lut 2016, o 14:51

Nadal nie podałeś mi tego tańszego linka którego znalazłeś z lepszą ofertą, bo znalazłeś go prawda ?
>LeTV x600>?
http://www.sephot.pl <-Recenzje
http://newsborg.blogspot.com <-Nowości,Kupony,Promocje
sephot
VIP

Pochwały: 119
Telefon:: LeECco

Postprzez eject » 10 lut 2016, o 15:14

sephot napisał(a):Kod został ukryty, aby go zobaczyć zarejestruj się lub zaloguj!

letv x600 z tego co kojarzę dochodził do ludzi ;]
eject
AKTYWNY

Pochwały: 2
Telefon:: nokia 3210

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do AliExpress - znaleziska, promocje, opinie i dyskusje co warto kupić