Dyskusja o promocjach telefonów

Aliexpress , co warto kupić w Chinach, co się opłaca, co ma dobrą jakość i niską cenę? Najlepsze znaleziska, kupony, cebule, promocje. Recenzje zakupów z aliexpress, unboxingi paczek z Chin.
Wszystkie chińskie sklepy.

Re: Dyskusja o promocjach telefonów

Postprzez szymi » 10 lut 2016, o 12:05

ten spam @sephot w dziale to jakiś skandal, nawiedzony typ wkleja wszystko co się da byle wcisnąć swój gówniany reflink przykład:
post z dzisiaj "ZTE Nubia Z9 Mini z kuponem DPTJCWFL za $215.85" cofasz się o dwie strony w tym samym temacie
"http://en.jd.com/product/727590.html nubia z9 mini 149 $"
SUPER PROMOCJA KURW...
To ja się pytam, ten temat ma służyć na nabijaniu sobie refów czy może dzieleniu się korzystnymi ofertami?
szymi
AKTYWNY

Pochwały: 69
Telefon:: Vernee Thor

Postprzez Flyagaric » 10 lut 2016, o 12:59

szymi napisał(a):Kod został ukryty, aby go zobaczyć zarejestruj się lub zaloguj!

Słuszna uwaga, a reportowałeś posta? Jak nie, to nie masz co narzekać. Jak tak i admin nie zareagował, to sam jestem ciekaw czemu.
Kod: Zaznacz cały
[cyt. @ra-vau]nie rób sobie kłopotów kupując leegouleluleleaoukitephony. 
Kup u nas w biedronce, coś w tych pieniądzach (...) a dostaniesz 2lata gwarancji
Flyagaric
VIP

Pochwały: 167
Telefon:: Haier
ROM: Bassrockers

Postprzez leoxxx » 10 lut 2016, o 13:08

szymi napisał(a):Kod został ukryty, aby go zobaczyć zarejestruj się lub zaloguj!

Mógłbyś chociaż sprawdzić, ze promocja Nubii za 149 jest już nie aktualna. Z drugiej strony nadal jest tam taniej.
Sephot powinien baczniej przeglądać swoje oferty.
Porównanie zdjęć smartfonów: http://fotosmartfon.blogspot.com/
leoxxx
AKTYWNY

Pochwały: 26
Telefon:: Meizu MX5

Postprzez sephot » 10 lut 2016, o 13:13

A powiedz mi ktos to dostał? za 149 $ czesto słyszałem o tych promocjach w jd. ale kto dostał realnie te telefony w tych ciekawych cenach ? Bo ja też mogę umieścić taką promocje problem polega na tym że jak dla mnie one nie sa realne, wygląda to tak że ktoś to kupuje sprzedawca trzyma pieniądze po czym mówi że nie ma tego towaru na stanie i zwraca po 2 miesiacach pieniadze, tez mi promocja, ja wole realne promocje 4-8 $ upustu, to własnie realna promocja w której kupisz to i dostaniesz, a nie poczekasz 2 miesiace żeby usłyszec ze przepraszamy ale nie mamy juz tego na stanie.

Skandal to jest takie podejście ludzi jak TY którzy wieżą w nierealne promocje.

Promocję dotyczącą tego telefonu usuwam, skoro tam bardzo Ciebie razi.

I jeszcze jedno, skoro tak bardzo jesteś za tym żeby dzielić się korzystnymi ofertami czego tego nie robisz ? Mówić każdy może ale robić już się nie chce.
>LeTV x600>?
http://www.sephot.pl <-Recenzje
http://newsborg.blogspot.com <-Nowości,Kupony,Promocje
sephot
VIP

Pochwały: 119
Telefon:: LeECco

Postprzez leoxxx » 10 lut 2016, o 13:33

Nie przesadzaj. Wiele razy już zamawiałem z JD.com i dostawałem to co oferowali za niesamowicie niską cenę. Większy problem to, że gwarancja prawie nie istnieje. Jedynie okres ochronny PP daje cokolwiek.
Porównanie zdjęć smartfonów: http://fotosmartfon.blogspot.com/
leoxxx
AKTYWNY

Pochwały: 26
Telefon:: Meizu MX5

Postprzez szymi » 10 lut 2016, o 13:34

zrobiłeś sobie sposób na nabijanie refów i wrzucasz gówna nie promocję, w opisie spam linkami do swoich gówno blogów, jak dla mnie to powinieneś dostać już dawno bana... teraz odwrócenia kota ogonem, chociaż ludzie kupowali i dostawali telefony
trafiłem promocję to wrzuciłem do tematu, ty wchodzisz na kilka sklepów i co kitajec przekreśli to ty doklejasz refa i wrzucasz, chociaż jakby ktoś nie miał co robić to by w 5 minut poszukał i wkleił lepszą ofertę
jak dla mnie tamten temat traci sens przez takich jak ty, i tobie się jeszcze wydaje że komuś pomagasz swoim spamem
Ostatnio edytowano 10 lut 2016, o 13:35 przez szymi, łącznie edytowano 1 raz
szymi
AKTYWNY

Postprzez Juggernaut » 10 lut 2016, o 13:34

Flyagaric napisał(a):Kod został ukryty, aby go zobaczyć zarejestruj się lub zaloguj!

Słuszna uwaga, a reportowałeś posta? Jak nie, to nie masz co narzekać. Jak tak i admin nie zareagował, to sam jestem ciekaw czemu.

Ja was nie rozumiem on przynajmniej coś robi, korzystałem z informacji na promocję od niego już kilka razy ale od was ani razu nie widziałem pomocnych informacji.

Gryzie was w oczy ze czasem umieszcza link referencyjny ale dlaczego? Przecież nikt wam nie każe kupić z niego, zapewne dla wielu osób informacje zamieszczane przez niego są pomocne, nie wspomnę już o tym że w przeciwieństwie do takich zrzęd jak wy on również pisze ciekawe news i faktycznie wnosi coś do tego forum.
Juggernaut

Pochwały: 9
Telefon:: LeTv x600

Postprzez szymi » 10 lut 2016, o 13:37

Juggernaut napisał(a):Kod został ukryty, aby go zobaczyć zarejestruj się lub zaloguj!

Ja was nie rozumiem on przynajmniej coś robi, korzystałem z informacji na promocję od niego już kilka razy ale od was ani razu nie widziałem pomocnych informacji.

Gryzie was w oczy ze czasem umieszcza link referencyjny ale dlaczego? Przecież nikt wam nie każe kupić z niego, zapewne dla wielu osób informacje zamieszczane przez niego są pomocne, nie wspomnę już o tym że w przeciwieństwie do takich zrzęd jak wy on również pisze ciekawe news i faktycznie wnosi coś do tego forum.

no super promocję gdzie wejdziesz na inną stronę i jest taniej, jesteś tak samo inteligentny jak kolega spamer
szymi
AKTYWNY

Postprzez szymi » 10 lut 2016, o 13:46

kolejny przykład zenfon wg sephot super oferta jedynie 214$ wchodzisz na alie pyk pierwszy link 196$ ( oczywiście od dobrego sprzedawcy) orałbym cie link po linku spamerze, a ty dalej byś pisał te swoje brednie
szymi
AKTYWNY

Postprzez Juggernaut » 10 lut 2016, o 13:50

Przynajmniej nie obrażam nikogo co tobie jak widzę przychodzi z łatwością, co nadal nie zmienia faktu że nie wnosisz nic ciekawego do tego forum.
A co do jd. Już sam fakt tego że kupione tam przedmioty nie mają praktycznie żadnej gwarancji umiejsza wartość takiej promocji. A poza tym zapewne są ludzie którzy wolą kupić w pewnym sklepie.
Juggernaut

Pochwały: 9
Telefon:: LeTv x600

Postprzez sephot » 10 lut 2016, o 13:56

Pokaż ten link bo ja go nie widzę, aczkolwiek może zle szukam.
>LeTV x600>?
http://www.sephot.pl <-Recenzje
http://newsborg.blogspot.com <-Nowości,Kupony,Promocje
sephot
VIP

Pochwały: 119
Telefon:: LeECco

Postprzez szymi » 10 lut 2016, o 13:57

jakie obrażanie? napisałem że jesteś tak samo inteligentny jak spamer, a ty wywnioskowałeś że to obraza czyli coś jest jednak na rzeczy
szymi
AKTYWNY

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do AliExpress - znaleziska, promocje, opinie i dyskusje co warto kupić