przez marx » 6 lis 2016, o 00:10
Jaja sobie robisz Marx? Nie dość że dałeś inny kupon który obniża cenę o tyle samo (ten stary ciągle działa), to jeszcze do mojego linka dodałeś swojego reflinka. Żałosne...
Na reflinkach z banggood nie mam ani centa, dziennie rano dostaje od pewnej pani Sandry porcję promocji już z refami.
- Kod: Zaznacz cały
Kod został ukryty, aby go zobaczyć zarejestruj się lub zaloguj!
A od czasu do czasu wklejam je w celu zachowania dobrej współpracy. To koszt darmowych rzeczy jakie kiedyś dostaliśmy na giveaway. Te same linki sklep banggood daje na swoim subforum, ale ne każdy tam zagląda, a ja zabroniłem sklepom aktywności poza swoimi działami. Najczęściej zanim odczytam meila to już sephot lub ktoś inny wstawił tą sama promocję, a nie chcę uchodzić za bagatelizującego ten sklep, więc co któryś raz muszę ich "promocję wstawić" i odesłać linka. Też mi się nie podoba, jak chcą promować jakiś produkt droższy niż gdzie indziej, bo to mnie stawia w niezręcznej sytuacji. Ale taki jest koszt współpracy. Zarabiam na refach shrsl, gdybyś już chciał wiedzieć , a mimo to nie wstawiam ich do wszystkich linków. Na razie reflinki które wstawiam są w formie jawnej.
Już to raz mówiłem, wszystkie linki jakie ktokolwiek wstawi na forum mogą być linkami referencyjnymi pracującymi na rzecz forum. Jak dalej będę słyszał narzekania że jakiś link wstawiony przez kogoś zarabia na forum to się wkurzę i zmienię wszystkie linki polecające na ukryte, z maskowaniem. Będziecie widzieli zwykły link jaki ktoś wstawił, a skryp i tak zrobi swoje. Stosują to różne strony i nikt tam ich za to nie atakuje. Ja tez wtedy będę miał spokój, bo tylko kilka osób będzie wiedziało jak to działa. Tu macie formę jawną i wam się to nie podoba. Wadą takiego rozwiązania jest to , że inne reflinki np sephota też zostałyby podmienione. Np. teraz w giveaway możecie wstawiać odpowiedzi ze swoim linkiem polecającym, a nie robicie tego.
gearbest-com-rozdaje-nagrody-za-300-z-okazji-11-11-t31219.html Czasem robiliśmy tu łańcuszki polecające jak np. w przypadku JD.com i na takie i podobne okazje jest tu nadal linkowanie jawne.
Nie mam zamiaru dalej na ten temat rozmawiać, wszystko zostało już wcześniej powiedziane.
Bez odpowiedzi.
Pochwały przyznane za posta: 3