Dyskusja o promocjach telefonów

Aliexpress , co warto kupić w Chinach, co się opłaca, co ma dobrą jakość i niską cenę? Najlepsze znaleziska, kupony, cebule, promocje. Recenzje zakupów z aliexpress, unboxingi paczek z Chin.
Wszystkie chińskie sklepy.

Re: Dyskusja o promocjach telefonów

Postprzez skazi » 5 lis 2016, o 19:11

yarro napisał(a):Kod został ukryty, aby go zobaczyć zarejestruj się lub zaloguj!

To nie jest żadna promocja, u Goldwaya 10$ taniej ta sama wersja i kolor.
skazi
AKTYWNY

Pochwały: 68
Telefon:: Xiaomi Mi5
ROM: Stock

Postprzez marx » 6 lis 2016, o 00:10

skazi napisał(a):Kod został ukryty, aby go zobaczyć zarejestruj się lub zaloguj!

Jaja sobie robisz Marx? Nie dość że dałeś inny kupon który obniża cenę o tyle samo (ten stary ciągle działa), to jeszcze do mojego linka dodałeś swojego reflinka. Żałosne...

Na reflinkach z banggood nie mam ani centa, dziennie rano dostaje od pewnej pani Sandry porcję promocji już z refami.
Kod: Zaznacz cały
Kod został ukryty, aby go zobaczyć zarejestruj się lub zaloguj!

A od czasu do czasu wklejam je w celu zachowania dobrej współpracy. To koszt darmowych rzeczy jakie kiedyś dostaliśmy na giveaway. Te same linki sklep banggood daje na swoim subforum, ale ne każdy tam zagląda, a ja zabroniłem sklepom aktywności poza swoimi działami. Najczęściej zanim odczytam meila to już sephot lub ktoś inny wstawił tą sama promocję, a nie chcę uchodzić za bagatelizującego ten sklep, więc co któryś raz muszę ich "promocję wstawić" i odesłać linka. Też mi się nie podoba, jak chcą promować jakiś produkt droższy niż gdzie indziej, bo to mnie stawia w niezręcznej sytuacji. Ale taki jest koszt współpracy. Zarabiam na refach shrsl, gdybyś już chciał wiedzieć , a mimo to nie wstawiam ich do wszystkich linków. Na razie reflinki które wstawiam są w formie jawnej.
Już to raz mówiłem, wszystkie linki jakie ktokolwiek wstawi na forum mogą być linkami referencyjnymi pracującymi na rzecz forum. Jak dalej będę słyszał narzekania że jakiś link wstawiony przez kogoś zarabia na forum to się wkurzę i zmienię wszystkie linki polecające na ukryte, z maskowaniem. Będziecie widzieli zwykły link jaki ktoś wstawił, a skryp i tak zrobi swoje. Stosują to różne strony i nikt tam ich za to nie atakuje. Ja tez wtedy będę miał spokój, bo tylko kilka osób będzie wiedziało jak to działa. Tu macie formę jawną i wam się to nie podoba. Wadą takiego rozwiązania jest to , że inne reflinki np sephota też zostałyby podmienione. Np. teraz w giveaway możecie wstawiać odpowiedzi ze swoim linkiem polecającym, a nie robicie tego. gearbest-com-rozdaje-nagrody-za-300-z-okazji-11-11-t31219.html Czasem robiliśmy tu łańcuszki polecające jak np. w przypadku JD.com i na takie i podobne okazje jest tu nadal linkowanie jawne.
Nie mam zamiaru dalej na ten temat rozmawiać, wszystko zostało już wcześniej powiedziane.
Bez odpowiedzi.

Pochwały przyznane za posta: 3
marx
Administrator

Pochwały: 270
Telefon:: Dual sim

Postprzez skazi » 6 lis 2016, o 11:13

michu102 napisał(a):Kod został ukryty, aby go zobaczyć zarejestruj się lub zaloguj!

Spróbuj go dodać do koszyka...
Ta promocja już wczoraj się skończyła.
skazi
AKTYWNY

Postprzez okikus » 6 lis 2016, o 14:22

skazi napisał(a):Kod został ukryty, aby go zobaczyć zarejestruj się lub zaloguj!

Ubiegłeś mnie, właśnie chciałem to wstawić ;-)
okikus
AKTYWNY

Pochwały: 25
Telefon:: ZUK Z2 PRO
ROM: Resurrection Remix

Postprzez tomikitwo » 6 lis 2016, o 14:24

Cena tego Mi5 miażdży!
tomikitwo
AKTYWNY

Pochwały: 29
Telefon:: 3310

Postprzez skazi » 6 lis 2016, o 14:25

tomikitwo napisał(a):Kod został ukryty, aby go zobaczyć zarejestruj się lub zaloguj!

Na razie nie ma się co napalać, trzeba poczekać czy kupon wejdzie ;-)
skazi
AKTYWNY

Postprzez piquadrat » 6 lis 2016, o 14:30

A ja Wam powiem, że wskazówka na moim dont_wory_maj_friend_shit-metrze przechyla się na czerwone pole jak to widzę.
piquadrat
AKTYWNY

Pochwały: 13
Telefon:: brak

Postprzez Rafal1435 » 6 lis 2016, o 14:46

Jaki kupon i co oznacza chi a version nie będzie problemu z wgraniem miui polska?
Rafal1435
AKTYWNY

Pochwały: 22
Telefon:: Elephone P9000

Postprzez tomikitwo » 6 lis 2016, o 14:51

piquadrat napisał(a):Kod został ukryty, aby go zobaczyć zarejestruj się lub zaloguj!

Masz PayPal
tomikitwo
AKTYWNY

Pochwały: 29
Telefon:: 3310

Postprzez omi » 6 lis 2016, o 14:55

A ja zastanawiam się czy jest z pudełkiem i akcesoriami, czy jest odnawiany i jakie ma pasma.
2/16 Mi5 chyba nie było ;-)
omi
AKTYWNY

Pochwały: 15
Telefon:: Sam.... X722

Postprzez serfmen » 6 lis 2016, o 14:57

Na razie nie ma się co napalać, trzeba poczekać czy kupon wejdzie ;-)

Sorki bo ja nie w temacie: jaki kupon na -30$ ? Mozna się coś więcej dowiedzieć ?
Z joybuy chyba trzeba doliczyć od razu VAT czyli + 23% bo jak dobrze pamiętam to wysyłają paczki z zadeklarowaną prawdziwą wartością ?
serfmen

Telefon:: ZTE SAMSUNG
ROM: Nie lubie romów

Postprzez TuptusiowaPanna » 6 lis 2016, o 15:00

Jeśli ten Mi5 jest kompletny i jest to normalna wersja China Stable 3/32, to można się spodziewać, że i w innych sklepach niedługo będą takie ceny?
TuptusiowaPanna

Pochwały: 1
Telefon:: Prestigio

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do AliExpress - znaleziska, promocje, opinie i dyskusje co warto kupić