Aliexpress , co warto kupić w Chinach, co się opłaca, co ma dobrą jakość i niską cenę? Najlepsze znaleziska, kupony, cebule, promocje. Recenzje zakupów z aliexpress, unboxingi paczek z Chin.
Wszystkie chińskie sklepy.
6 lis 2016, o 18:58
Ze co? Wiesz o czym ty piszesz? Hina stable to rodzaj romu a nie wersja telefonu.
Tel xiaomi dzielimy na wersje china i wersje international. Niektore wersje sa tylko china. A niektore maja ta i ta. Wyjasnilem wyzej.
A jaki rom sobie wgrasz to juz nie ma nic tu do rzeczy. A sa global dev i stable i china dev i stable
Ja wiem, o czym piszę, a ty chyba nie wiesz, co czytasz. Albo raczej nie rozumiesz, co czytasz.
Xiaomi Mi5 nie ma wersji international. Opis China Version w aukcji może oznaczać, że telefon ma wgrany rom China Stable a nie Global Stable (jak wszędzie indziej). Tylko tyle i aż tyle. Bo niektórzy się zastanawiają, co to China Version może oznaczać...
6 lis 2016, o 19:01
BL jest zablokowany w mi5 czy odblokowany?
6 lis 2016, o 19:06
Ze co? Wiesz o czym ty piszesz? Hina stable to rodzaj romu a nie wersja telefonu.
Tel xiaomi dzielimy na wersje china i wersje international. Niektore wersje sa tylko china. A niektore maja ta i ta. Wyjasnilem wyzej.
A jaki rom sobie wgrasz to juz nie ma nic tu do rzeczy. A sa global dev i stable i china dev i stable
Ja wiem, o czym piszę, a ty chyba nie wiesz, co czytasz. Albo raczej nie rozumiesz, co czytasz.
Xiaomi Mi5 nie ma wersji international. Opis China Version w aukcji może oznaczać, że telefon ma wgrany rom China Stable a nie Global Stable (jak wszędzie indziej). Tylko tyle i aż tyle. Bo niektórzy się zastanawiają, co to China Version może oznaczać...
Ostatnio edytowano 6 lis 2016, o 19:14 przez
smietana, łącznie edytowano 3 razy
6 lis 2016, o 19:07
Zablokowany jak we wszystkich nowych Xiaomi. Nie róbcie gównoburzy z tego Mi5 za 210, bo tego i tak nie da się kupić.
Poszukaj chlopaku bo malo wiesz...
To chyba laska :P
Ostatnio edytowano 6 lis 2016, o 19:12 przez
tomikitwo, łącznie edytowano 3 razy
6 lis 2016, o 19:07
No nie da sie.

Moze i tak
Sent from my MI 4LTE using Tapatalk
6 lis 2016, o 19:13
No nie da sie.

Moze i tak
Czarnego faktycznie się nie da, biały już tak ale on jest po 230$

Edit. Niech jakiś mod wywali tą moją promocję z tematu o promocjach
6 lis 2016, o 19:17
No nie da sie.

Moze i tak
Czarnego faktycznie się nie da, biały już tak ale on jest po 230$

Edit. Niech jakiś mod wywali tą moją promocję z tematu o promocjach

6 lis 2016, o 19:19
Przecież napisałam, że Mi5 nie ma International, wersja telefonu jest jedna. A skoro to telefon China to po co o tym dodatkowo pisać w aukcji? Dlatego, że ma chińską wersję softu (według mnie), a wszędzie indziej jest wgrana wersja globalna. To ty mieszasz.
6 lis 2016, o 19:21
Dobra, wpis z promocją skasowany, Wasza dyskusja w sumie jest offtopem, więc dokończcie ja na priv.
6 lis 2016, o 19:21
Dokładnie goldi pewniejszy plus ma opcję bez vat i jakiś cashback możliwy, tutaj praktycznie pewny vat.
6 lis 2016, o 19:56
Kolor czarny MI5 udało mi się dać do koszyka i aktywować płatność za 230 USD. Widać, że coś mieszają.