Aliexpress , co warto kupić w Chinach, co się opłaca, co ma dobrą jakość i niską cenę? Najlepsze znaleziska, kupony, cebule, promocje. Recenzje zakupów z aliexpress, unboxingi paczek z Chin.
Wszystkie chińskie sklepy.
Odpowiedz

Re: Dyskusja o promocjach telefonów

6 lis 2016, o 18:58

smietana napisał(a):Kod został ukryty, aby go zobaczyć zarejestruj się lub zaloguj!

Ze co? Wiesz o czym ty piszesz? Hina stable to rodzaj romu a nie wersja telefonu.
Tel xiaomi dzielimy na wersje china i wersje international. Niektore wersje sa tylko china. A niektore maja ta i ta. Wyjasnilem wyzej.
A jaki rom sobie wgrasz to juz nie ma nic tu do rzeczy. A sa global dev i stable i china dev i stable

Ja wiem, o czym piszę, a ty chyba nie wiesz, co czytasz. Albo raczej nie rozumiesz, co czytasz.
Xiaomi Mi5 nie ma wersji international. Opis China Version w aukcji może oznaczać, że telefon ma wgrany rom China Stable a nie Global Stable (jak wszędzie indziej). Tylko tyle i aż tyle. Bo niektórzy się zastanawiają, co to China Version może oznaczać...

6 lis 2016, o 19:01

BL jest zablokowany w mi5 czy odblokowany?

6 lis 2016, o 19:06

TuptusiowaPanna napisał(a):Kod został ukryty, aby go zobaczyć zarejestruj się lub zaloguj!

Ze co? Wiesz o czym ty piszesz? Hina stable to rodzaj romu a nie wersja telefonu.
Tel xiaomi dzielimy na wersje china i wersje international. Niektore wersje sa tylko china. A niektore maja ta i ta. Wyjasnilem wyzej.
A jaki rom sobie wgrasz to juz nie ma nic tu do rzeczy. A sa global dev i stable i china dev i stable

Ja wiem, o czym piszę, a ty chyba nie wiesz, co czytasz. Albo raczej nie rozumiesz, co czytasz.
Xiaomi Mi5 nie ma wersji international. Opis China Version w aukcji może oznaczać, że telefon ma wgrany rom China Stable a nie Global Stable (jak wszędzie indziej). Tylko tyle i aż tyle. Bo niektórzy się zastanawiają, co to China Version może oznaczać...

A moze ma china dev wgrane i co? Jak nie ma wersji international? Poszukaj chlopaku bo malo wiesz... Odsylam do geekbuying, gearbest i ever. Wszytkie 3 sie myla? Akurat posiadam mi5 i wiem o czym mowie.
Jak nie wiesz co w opisie oznacza china to kto nie wie o czym mowi? Chyba wlasnie ty...
Ale jak mozesz wiedziec jak dla Ciebie wersja china tel i wersja romu china stable to to samo :-D. Nie ma wersji telefonu china stable.
Nie opis china w opisie aukcji nie oznacza ze ma wgrany rom china stable.
Oznacza wersje china, a czym ta wersja rozni sie od international opisalem wyzej i nie bede powtarzal.
http://www.geekbuying.com/item/-HK-Stoc ... 65329.html
Tak samo jest z mi max np jest mi max china i international.

Sent from my MI 4LTE using Tapatalk
Ostatnio edytowano 6 lis 2016, o 19:14 przez smietana, łącznie edytowano 3 razy

6 lis 2016, o 19:07

Zablokowany jak we wszystkich nowych Xiaomi. Nie róbcie gównoburzy z tego Mi5 za 210, bo tego i tak nie da się kupić.
smietana napisał(a):Kod został ukryty, aby go zobaczyć zarejestruj się lub zaloguj!
Poszukaj chlopaku bo malo wiesz...

To chyba laska :P
Ostatnio edytowano 6 lis 2016, o 19:12 przez tomikitwo, łącznie edytowano 3 razy

6 lis 2016, o 19:07

tomikitwo napisał(a):Kod został ukryty, aby go zobaczyć zarejestruj się lub zaloguj!

No nie da sie. :-) Moze i tak :-P

6 lis 2016, o 19:13

Czarnego faktycznie się nie da, biały już tak ale on jest po 230$ :-/

Edit. Niech jakiś mod wywali tą moją promocję z tematu o promocjach :-P

6 lis 2016, o 19:17

skazi napisał(a):Kod został ukryty, aby go zobaczyć zarejestruj się lub zaloguj!

Czarnego faktycznie się nie da, biały już tak ale on jest po 230$ :-/

Edit. Niech jakiś mod wywali tą moją promocję z tematu o promocjach :-P

O widzisz! Ja sprawdzalem dla czarnej, dla pozostalych nie. Dzieki za info. Tylko czy sie oplaca? U goldiego 252$ niby tu dalej 22$ taniej dla wersji białej, ale goldi pewniejszy.

6 lis 2016, o 19:19

Przecież napisałam, że Mi5 nie ma International, wersja telefonu jest jedna. A skoro to telefon China to po co o tym dodatkowo pisać w aukcji? Dlatego, że ma chińską wersję softu (według mnie), a wszędzie indziej jest wgrana wersja globalna. To ty mieszasz.

6 lis 2016, o 19:21

Dobra, wpis z promocją skasowany, Wasza dyskusja w sumie jest offtopem, więc dokończcie ja na priv.

6 lis 2016, o 19:21

Dokładnie goldi pewniejszy plus ma opcję bez vat i jakiś cashback możliwy, tutaj praktycznie pewny vat.

6 lis 2016, o 19:56

Kolor czarny MI5 udało mi się dać do koszyka i aktywować płatność za 230 USD. Widać, że coś mieszają.

6 lis 2016, o 21:17

już jest cena 268$
Odpowiedz