Aliexpress , co warto kupić w Chinach, co się opłaca, co ma dobrą jakość i niską cenę? Najlepsze znaleziska, kupony, cebule, promocje. Recenzje zakupów z aliexpress, unboxingi paczek z Chin.
Wszystkie chińskie sklepy.
Odpowiedz

Re: Dyskusja o promocjach telefonów

5 maja 2016, o 22:10

BUDZAK napisał(a):Kod został ukryty, aby go zobaczyć zarejestruj się lub zaloguj!

A które to tak tanio maja? Wszystko co sprawdzałem to w takiej cenie, że po opłaceniu VATu to jeszcze na wódke będziesz miał.

6 maja 2016, o 06:26

blue_voyager napisał(a):Kod został ukryty, aby go zobaczyć zarejestruj się lub zaloguj!

Właśnie ze nie płacisz przez paypal w złotówkach dokładnie tyle samo co tam pisze

6 maja 2016, o 09:02

Adam77 używaj przecinków, bo inaczej zdanie nie jest jednoznaczne

6 maja 2016, o 09:47

Czy myślicie, że byłoby dobrym pomysłem zrobienie wątku o tym, w któych sklepach i u jakich sprzedawców można ominąc VAT? Oraz sposobów na jakie to robią? Coraz więcej sie tego ostatnio chyba pokazuje... Można byłoby po doświadczeniach też wymieniać się informacjami, czy to działa, jak działa itp.

6 maja 2016, o 09:48

Jest taki wątek

Wysłane z mojego x600 przy użyciu Tapatalka

6 maja 2016, o 11:10

@marcin.mrv

jest już taki wątek:
Spoiler:

7 maja 2016, o 00:03

Toretycznie jest ten wątek. Faktycznie go nei zauważyłem. Dzięki.

Natomiast jest w nim tylko kilka bardzo podstawowych rzeczy. Nie ma Spemall, nie ma Honorbuy (który i tak jest drogi ze wzwględu na koszty wystłki), ale pal licho sklepy.

Mam wrażenie, że coraz więcej sklepów z Aliexpress oferuje opcje przepakowania we Frankcji/UK i za kilka dolców więcej niby po problemie. Fajeni gdyby był wątek, w któym można by sie wypowiedizec, czy to działa, jakie są doświadczenia itp.

7 maja 2016, o 07:58

Jest w nim mało informacji? To dodaj kolejne, w czym problem?

7 maja 2016, o 08:03

blue_voyager napisał(a):Kod został ukryty, aby go zobaczyć zarejestruj się lub zaloguj!

Bo łatwiej narzekać, niż coś zrobić..

7 maja 2016, o 09:06

Badura.

nie chodzi mi o narzekanie - gdyby tylko o to, to nie proponowałbym załozenia wątku.

Chodzi o to, ze nie można w nim komentować, co autor wątku zaznaczył. I na co zwracam uwagę. Dla mnie nie ma aż tak dużego sensu wypisywanie o mniej lub bardziej szemranych metodach sprzedawców na (nie)rozliczenie VAT w UE i wyslanie telefonu z kraju UE jeśli nie wiadomo, czy w ogóle działają.

Miałem na mysli wątek, gdzie można byłoby potwierdzić, komentować, od którego sprzedawcy faktycznie przysżło bez VAT itp. Tyle chciałem, nic więcej. A w szczególności nie narzekać.
Odpowiedz