Aliexpress , co warto kupić w Chinach, co się opłaca, co ma dobrą jakość i niską cenę? Najlepsze znaleziska, kupony, cebule, promocje. Recenzje zakupów z aliexpress, unboxingi paczek z Chin.
Wszystkie chińskie sklepy.
Odpowiedz

Re: Dyskusja o promocjach telefonów

4 maja 2016, o 23:39

Nie , chcę kupić zegarek , latarkę czołową i etui do mi4 :D I wolałbym wszystko na jednej stronie po prostu

5 maja 2016, o 13:25

Jesli na bangood cena wyświetla sie w zlotowkach to nie wazne od kursu banku i innych prowizji zaplace tyle ile tam pisze ?

5 maja 2016, o 13:27

Nie. Cena w pln jest tylko informacyjna, płacisz w dolarach.

5 maja 2016, o 14:34

mihi97 napisał(a):Kod został ukryty, aby go zobaczyć zarejestruj się lub zaloguj!

Hehe za pieknie by bylo. Takie rzeczy tylko w erze :-P
A reszte odpowiedzi dal Ci @blue_voyager.

Wysłane z mojego 2014811 przy użyciu Tapatalka

5 maja 2016, o 16:13

Witam wiecie może co to za sklep http://xiaomi.com.pl/ ceny telefonów nawet bardziej niż atrakcyjne na samej stronie nie wiele pisze co to za sklep ale dają 24 miesięcy gwarancji i już od dłuższego czasu działają jak tak patrzę na ceny to nie warto sie bawić w ściąganie z Chin bo na większości ceny bardzo podobne a po doliczeniu vatu nawet drożej wychodzi. Sprzedaży też chyba nie mało bo komentarzy naprawdę dużo prosił bym o informację od osób które tak coś kupiły pozdrawiam

5 maja 2016, o 16:14

Gdzieś czytałem że nieciekawie jest z nimi.

Wysłane z mojego Redmi Note 2 przy użyciu Tapatalka

5 maja 2016, o 16:19

A coś dokładnie telefony nie orginalne czasy dostawy czy co? bo normalnie nie rozumiem zkad oni maja takie ceny jak wszedzie drożej o jakieś 20-30%

5 maja 2016, o 16:41

Dobre źródło w Chinach i brak prowizji Allegro. Tak patrzę na ich ceny to jednak w Chinach taniej wychodzi i to sporo, z VAT też można sobie poradzić doplacając parę $ czy to na ubezpieczenie czy na przepakowanie w eu

5 maja 2016, o 18:56

Na czym polega to przepakowanie w eu?

5 maja 2016, o 19:47

Kod został ukryty, aby go zobaczyć zarejestruj się lub zaloguj!

Top-One tak robi, zamawiasz DHL, on przesyła do UK , a tam przepakowują i leci pod Twój adres :) Sprawdzone.

Kod został ukryty, aby go zobaczyć zarejestruj się lub zaloguj!

Poczytaj na miuipolska.pl opinie o nich.
Odpowiedz