Nie ok. Albo podaj przykład albo nie śmieć bo każdy telefon potrzebuje anteny bo żaden nie ma wbudowanej anteny.basswitek napisał(a):Kod został ukryty, aby go zobaczyć zarejestruj się lub zaloguj!
Nie ok. Albo podaj przykład albo nie śmieć bo każdy telefon potrzebuje anteny bo żaden nie ma wbudowanej anteny.Azael napisał(a):Kod został ukryty, aby go zobaczyć zarejestruj się lub zaloguj!
Nie ok. Albo podaj przykład albo nie śmieć bo każdy telefon potrzebuje anteny bo żaden nie ma wbudowanej anteny.Maniu82 napisał(a):Kod został ukryty, aby go zobaczyć zarejestruj się lub zaloguj!
aquator1979 napisał(a):Kod został ukryty, aby go zobaczyć zarejestruj się lub zaloguj!
Na c106 mam dokładnie to samo co Ty niestety. Od pierwszej mojej rozmowy na głośnomówiącym już tak miałem. Nie wnikałem jednak dalej czy do soft czy jakaś wada fabryczna, bo rzadko w sumie głośnomówiącego trybu używamaquator1979 napisał(a):Kod został ukryty, aby go zobaczyć zarejestruj się lub zaloguj!
U mnie jest podobnie. Raczej nie przerywa, ale przy rozmowie na głośnomówiącym słabo zbiera. Da radę jakoś zwiększyć czułość głośnika?aquator1979 napisał(a):Kod został ukryty, aby go zobaczyć zarejestruj się lub zaloguj!
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości