Telefon mam 2msc i miałem juz kazdy rom w róznych wersjach, w każdym narzekałem na baterie, najlepiej spisywał sie rom od leere bynajmniej na poczatku, z ładowania na ładowanie było coraz gorzej, ostanie zarejstowanie ładowanie przed zmianą romu na Cuoco92 to 1,45h od 100% do 20% czyli bardzo słabo.
Po wgraniu romu Cuoco92 czas na bateri wykreciłem ładny 6h (statystyki bateri zostaly zresetowane)
- Kod: Zaznacz cały
Kod został ukryty, aby go zobaczyć zarejestruj się lub zaloguj!
kolejne ładowanie i chociaż przy 60% SOT mnie zaniepokoił(parę godzin w barze z znikomym zasięgiem) to ostatecznie wynik sie poprawił 6,3h
ale niestety kolejne jest juz słabsze o 2h wykreciłem 4,3h, coś żre baterie w trybie uspienia
Co do romu jest fajny ładny i szybki, trochę wkurzają powiadomienia ale tak to jest git, nie testowałem do głebnie aparatu ale wydaje sie ok.
Spróbuje zaktualizować do wersji VR6 zresetować staty baterii jeszcze raz i zobaczymy jak teraz będzie.
Może nie potrafie korzystac oszczednie z telefonu, ale tylko jedna apke (MSG) dodaną aby nie ubijał ją w tle, w chromie mam czesto otwartych 10-15 kart i po uspaniu telefonu tel powinien ją ubić i chyba tak jest ;/ nie wiem juz sam ocb z tym telefonem. Jak tak dalej bedzie z tym romem to po kilku lądowaniach zejdę do poziomu leere gdzie na jednym ładowaniu niecałe 2h ;/
ale zobaczymy