20 lis 2018, o 15:35
No własnie, ROMów jest sporo, ale zawsze któryś miał bolączki. Chwilę temu pytałem czy któryś z nich osiągnął już ten poziom funkcjonalności i stabilności co LeRee i nikt nie odpisał. Tedy, dalej LeRee pozostaje lekiem na wszelkie podejrzane glicze i braki.
28 lis 2018, o 22:28
Panowie pytanko,
czy ma ktoś może link do Romu od LeRee? Przy tym wrzuconym od Flyagarica wywala błąd.
29 lis 2018, o 14:49
Mam takie pytanko czy któryś z tych romów mógł bym wrzucić do letv x500? korzystam z niego od 4 lat na oryginalnym romie i mam takie z nim problemy ze chce sie w koncu za to zabrac ale jesem kompletnie zielony
11 gru 2018, o 13:48
Witam, Mireczki to mój pierwszy post :) kupiłem ostatnio na Banggood pierszego smartfona dla mamy, ale jest nie do końca spolszczony. Chciałbym wgrac tego custroma od LeeRee który ponoć jest cały spolszczony
Aktualnie w smartfonie siedzi takie oprogramowanie
EUI Version : 5.8.018S ( Stable )
Numer modelu: C103
Android : 6.0.1
Czytając posty powyzej musze zmieniac jakąs wersje systemu na inna > czy bezprosrednio z ustawien telefonu moge wgrac LeeRee ?
Jakas instrukcja co i jak ?
w opcjach nie mam apki do aktualizacji systemu, czyli mam wrzucic plik 5.8.018S_sta_05252 (leree) zmieniajac jego nazwe na update.zip do glownego katalogu, pozniej odpalic telefon poprzez recovery i sprobowac zainstalowac ?
pzdrawiam
11 gru 2018, o 20:19
Dokałdnie tak, ale zdaje się, że wbudowane recovery nie widzi polików w telefonie, więc chyba trza będzie formatować pena do FAT32 i to już powinno być widoczne.
11 gru 2018, o 21:47
Nie ma nic lepszego na coola od leree sprzed dwoch lat? Taki popularny tel i wszyscy siedza na 6.0.1? Pytam bo mam x720 ktorego juz sie nie kupi a romy sa na andka 9.
11 gru 2018, o 23:15
Z tą marką nigdy nie miałem do czynienia więc pisze do tych co sie znają. Ja potrzebuje dobrze spolszczony rom oraz aby był stabilny
12 gru 2018, o 01:14
Powstała masa ROMów, a ponoć żaden nie jest tak bezproblemowy jak ten. Przestałem szukać.
12 gru 2018, o 08:47
Ok. Dzieki. Mimo wszystko dziwne.