przez KUBEK188 » 25 sty 2014, o 11:10
Witam. Przepraszam jesli moj wpis nie jest z tego dzialu.
Jestem szczesliwym posiadaczem zp700, mam kilka pyt dotyczace tel. Moge tez odpowiedziec na wasze pytania odnosnie uzytkowania.
jancio500 - Nagrywa bardzo dobrze. Nie mam zastrzezen.
Moje pyt:
1.Mam wersje rom 20131119-212909, czy zeby nagrac najnowszy soft trzeba instalowac program na kompie itp [tak jak pisze kolega w dziale romy], czy wystarczy wlaczyc aktualizacje oprogramowania w telefonie i bedzie to samo ?
Nowy soft podobno naprawia problem z bateria, ktory u mnie tez wystapil [za szybkie ladowanie]. Mam tez tak, ze ostatnie 20% baterii schodzi blyskawicznie okolo 1% na 1min, a jak np gram to 1% na 10s [ledwo zdaze ladowarke podlaczyc] ! Mam nadzieje ze to tez naprawili...
2. [problem z serii "malo miejsca"] Jak wiecie w tel sa dwie pamieci 0,98gb wew. i phone storage 1,7gb. Czytalem, ze mozna podmienic nazwy i miec 1,7gb wew a phone storage 0,98gb - to rozwiazanie jest srednie. Czy mozna jakos inaczej to rozwiazac ? Polaczyc pamieci ? A moze uzywac link2sd - tylko ze za bardzo nie wiem jak bo cos w systemie trzeba podmienic zeby przeniesc apki.
3. Jaka karte pamieci kupic [firma,pojemnosc,szybkosc] ?
Dziekuje z gory za pomoc.