Aliexpress , co warto kupić w Chinach, co się opłaca, co ma dobrą jakość i niską cenę? Najlepsze znaleziska, kupony, cebule, promocje. Recenzje zakupów z aliexpress, unboxingi paczek z Chin.
Wszystkie chińskie sklepy.
16 gru 2014, o 13:36
Napisałem do nich wiadomość co w przypadku jak się celny doczepi do przesyłki. i poprosiłem o cennik i opis zegarków, ponieważ interesuje mnie długość paska, standardowe 24 cm są dla mnie za małe i muszę mieć długość 26 cm.
16 gru 2014, o 14:02
ja do nich pisałem w kwestii hublota dwie odpowiedzi i kazda inna (chinski automat a pozniej ze japonski quartz).... sam juz nie wiem
jutro powinienem miec ar5878, dzis dotarło pudełko jak cos to wstawie zdjecia
16 gru 2014, o 15:24
Czy jak zapłacę za przedmiot mogę anulować na Ali zamówienie? Chodzi o to, że prosiłem sprzedawcę o przesłanie realnych fotek zegarka lecz on napisał, że zrobi to jak zamówię i zapłacę. Napisał, że zegarek jest oryginalny. Chodzi o ten Pagani, o którym pisałem wyżej. Jeśli dostanę fake można na podst. korespondencji założyć spór?
16 gru 2014, o 15:35
tak mozesz nacisnac cancel przed wyslaniem - ale friend musi to zaakceptowac, inaczej sprawa nabiera normalnego biegu
jesli placisz karta dolarowa nic nie stracisz, inaczej bedziesz w plecy na przewalutowaniach w dwie strony
16 gru 2014, o 15:41
Ja nie mówię, że nie wyglądają ładnie. Po pierwsze każdemu może się podobać coś innego, po drugie też część EA mi się podoba. Nie zmienia to faktu, że zastosowane w nich mechanizmy są syfiaste. I powie Ci to każdy zegarmistrz, a jeśli uważa inaczej to go zmień ;) chyba, że po prostu jest dyplomatą.
16 gru 2014, o 16:02
@existe Dziękuję to chyba za ryzykuje bo gostek ma dobry rating i w przeciwieństwie do innych, których pytałem błyskawiczna komunikacja.
17 gru 2014, o 11:48
Wczoraj zdecydowałem się na zakup tutaj
http://www.aliexpress.com/snapshot/6409381829.html?orderId=65112935821161Przesyłka w tempie ekspresowym bo dziś została już wysłana chociaż nie zależało mi na czasie bo to zakup pod imieniny pod koniec stycznia. Jak dojdzie zdam relację.
17 gru 2014, o 18:29
Witam zgodnie z obietnica dzis dotarł do mnie zegarek ar5878.
Zamowiony z tego sklepu
http://www.aliexpress.com/item/Japan-Qu ... 96278.htmlZamowienie zgodnie z uzgodnieniem osobno przyszło pudełko i zegarek, wykonanie 10/10 smiem twierdzic ze to produkcja z tej samej tasmy co orginały....
Pasek gumowy bardzo miekki wszystkie detale odwzorowane idealnie wszystkie tarcze działaja idealnie.
Jesli ktos by miał pytanie postaram sie odpowiedziec.
Paczki przyszły w kartonikach obie, zapakowane bardzo dobrze, opisane box i toy czyli standard czas uwaga 10 dni od wysyłki bardzo szybko.

17 gru 2014, o 19:35
Szukałem, szukałem i znalazłem bo mam parę Edifice w kolekcji (oryginał nie replika) i jakoś ten model/styl coś mi przypominał:
http://www.casio-europe.com/euro/watch/edifice/ef-539d-1avef/Bingo
17 gru 2014, o 19:46
Kupować podróbkę zegarka wartego w sklepie 400zł, żeby zaoszczędzić jakies 150... do czego to doszło
17 gru 2014, o 19:48
kolejny...
17 gru 2014, o 19:49
po prostu jesli nie widac roznicy po co przepłacac....