Aliexpress , co warto kupić w Chinach, co się opłaca, co ma dobrą jakość i niską cenę? Najlepsze znaleziska, kupony, cebule, promocje. Recenzje zakupów z aliexpress, unboxingi paczek z Chin.
Wszystkie chińskie sklepy.
Odpowiedz

Re: Zegarki - wątek ogólny

16 gru 2014, o 13:36

Napisałem do nich wiadomość co w przypadku jak się celny doczepi do przesyłki. i poprosiłem o cennik i opis zegarków, ponieważ interesuje mnie długość paska, standardowe 24 cm są dla mnie za małe i muszę mieć długość 26 cm.

16 gru 2014, o 14:02

szymon_rysiu napisał(a):Kod został ukryty, aby go zobaczyć zarejestruj się lub zaloguj!

ja do nich pisałem w kwestii hublota dwie odpowiedzi i kazda inna (chinski automat a pozniej ze japonski quartz).... sam juz nie wiem

jutro powinienem miec ar5878, dzis dotarło pudełko jak cos to wstawie zdjecia

16 gru 2014, o 15:24

Czy jak zapłacę za przedmiot mogę anulować na Ali zamówienie? Chodzi o to, że prosiłem sprzedawcę o przesłanie realnych fotek zegarka lecz on napisał, że zrobi to jak zamówię i zapłacę. Napisał, że zegarek jest oryginalny. Chodzi o ten Pagani, o którym pisałem wyżej. Jeśli dostanę fake można na podst. korespondencji założyć spór?

16 gru 2014, o 15:35

makgajwer napisał(a):Kod został ukryty, aby go zobaczyć zarejestruj się lub zaloguj!

tak mozesz nacisnac cancel przed wyslaniem - ale friend musi to zaakceptowac, inaczej sprawa nabiera normalnego biegu
jesli placisz karta dolarowa nic nie stracisz, inaczej bedziesz w plecy na przewalutowaniach w dwie strony

16 gru 2014, o 15:41

snajp napisał(a):Kod został ukryty, aby go zobaczyć zarejestruj się lub zaloguj!

Ja nie mówię, że nie wyglądają ładnie. Po pierwsze każdemu może się podobać coś innego, po drugie też część EA mi się podoba. Nie zmienia to faktu, że zastosowane w nich mechanizmy są syfiaste. I powie Ci to każdy zegarmistrz, a jeśli uważa inaczej to go zmień ;) chyba, że po prostu jest dyplomatą.

16 gru 2014, o 16:02

@existe Dziękuję to chyba za ryzykuje bo gostek ma dobry rating i w przeciwieństwie do innych, których pytałem błyskawiczna komunikacja.

17 gru 2014, o 11:48

Wczoraj zdecydowałem się na zakup tutaj http://www.aliexpress.com/snapshot/6409381829.html?orderId=65112935821161
Przesyłka w tempie ekspresowym bo dziś została już wysłana chociaż nie zależało mi na czasie bo to zakup pod imieniny pod koniec stycznia. Jak dojdzie zdam relację.

17 gru 2014, o 18:29

Witam zgodnie z obietnica dzis dotarł do mnie zegarek ar5878.
Zamowiony z tego sklepu http://www.aliexpress.com/item/Japan-Qu ... 96278.html
Zamowienie zgodnie z uzgodnieniem osobno przyszło pudełko i zegarek, wykonanie 10/10 smiem twierdzic ze to produkcja z tej samej tasmy co orginały....
Pasek gumowy bardzo miekki wszystkie detale odwzorowane idealnie wszystkie tarcze działaja idealnie.
Jesli ktos by miał pytanie postaram sie odpowiedziec.

Paczki przyszły w kartonikach obie, zapakowane bardzo dobrze, opisane box i toy czyli standard czas uwaga 10 dni od wysyłki bardzo szybko.

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

17 gru 2014, o 19:35

makgajwer napisał(a):Kod został ukryty, aby go zobaczyć zarejestruj się lub zaloguj!

Szukałem, szukałem i znalazłem bo mam parę Edifice w kolekcji (oryginał nie replika) i jakoś ten model/styl coś mi przypominał:
http://www.casio-europe.com/euro/watch/edifice/ef-539d-1avef/

Bingo :-)

17 gru 2014, o 19:46

Kupować podróbkę zegarka wartego w sklepie 400zł, żeby zaoszczędzić jakies 150... do czego to doszło :lol:

17 gru 2014, o 19:48

tomek101279 napisał(a):Kod został ukryty, aby go zobaczyć zarejestruj się lub zaloguj!

kolejny... :roll:

17 gru 2014, o 19:49

testuje napisał(a):Kod został ukryty, aby go zobaczyć zarejestruj się lub zaloguj!

po prostu jesli nie widac roznicy po co przepłacac.... 8-)
Odpowiedz