Zegarki z Chin - wątek ogólny

Aliexpress , co warto kupić w Chinach, co się opłaca, co ma dobrą jakość i niską cenę? Najlepsze znaleziska, kupony, cebule, promocje. Recenzje zakupów z aliexpress, unboxingi paczek z Chin.
Wszystkie chińskie sklepy.

Re: Zegarki - wątek ogólny

Postprzez tomeklodz » 15 gru 2014, o 23:07

Using Tapatalk
tomeklodz
AKTYWNY

Pochwały: 6

Postprzez sokolow » 16 gru 2014, o 09:20

snajp napisał(a):Kod został ukryty, aby go zobaczyć zarejestruj się lub zaloguj!

a co miał się skapnąć? dla niego Armani to normalny syf (jak wszystkie zegarki modowe) i jest mu to bez różnicy czy ktoś ma oryginalny czy chiński syf :mrgreen:
sokolow

Pochwały: 1
Telefon:: Nokia

Postprzez snajp » 16 gru 2014, o 10:16

Syf czy nie syf, ale spodobał mi się wizualnie. A co do zegarmistrza to całkiem co innego mówił, poza tym mogłem kupić jakiegoś Pateka czy Rolexa, ale te zegarki kompletnie mi się nie podobają z wyglądu, są po prostu brzydkie. Dla mnie ten zegarek mógłby być bez żadnego brandu i bym go także kupił, bo mi się podoba i już.
snajp
AKTYWNY

Pochwały: 26
Telefon:: Huawei Honor 3C
ROM: MIUI

Postprzez existe » 16 gru 2014, o 11:30

snajp napisał(a):Kod został ukryty, aby go zobaczyć zarejestruj się lub zaloguj!

zegarek jest elementem dekoracji i przede wszystkim musi sie podobac posiadaczowi, jego funkcje dodatkowe jak np wskazywanie godziny sa pochodna jego funkcji
(wcale nie zartuje !)
oczywiscie kazdemu podoba sie na inny sposob,
jednych w posiadanych rzeczach roznosi duma, ze na obudowie produktu jest napis np iphone czy diesel, bez wzgledu na to co jest w srodku (np nie dzialajace tarcze na zegarku)
a innych wzrusza tylko funkcjonalnosc
to wlasnie powoduje, ze jest tyle roznych produktow, a ciagle i tak trudno nam dogodzic :-)

Autor postu otrzymał pochwałę
existe
existe
VIP

Pochwały: 58
Telefon:: byl:米jest redmi5plus
ROM: miui10

Postprzez szymon_rysiu » 16 gru 2014, o 12:07

tomeklodz napisał(a):Kod został ukryty, aby go zobaczyć zarejestruj się lub zaloguj!

Zastanawia mnie czym ten gość nagrywa te filmy, czy to jego celowe działanie żeby nagrać film w rozdzielczości na której nie wiele widać. Ogólnie to jak by długopisem to nagrywał
Jiayu G3/Star W450/Elephone P6i/iOcean X8 mini/Meizu M2 Note
szymon_rysiu
AKTYWNY

Pochwały: 35
Telefon:: Jiayu G3

Postprzez tomek101279 » 16 gru 2014, o 13:04

szymon_rysiu napisał(a):Kod został ukryty, aby go zobaczyć zarejestruj się lub zaloguj!

Zastanawia mnie czym ten gość nagrywa te filmy, czy to jego celowe działanie żeby nagrać film w rozdzielczości na której nie wiele widać. Ogólnie to jak by długopisem to nagrywał

Fakt jakosc bardzo srednia

a tu taka ciekawostka....

http://www.pasjonaciczasu.pl/topic/118- ... nne-nacje/
tomek101279

Pochwały: 3
Telefon:: gionee e7
ROM: 4,2,2

Postprzez szymon_rysiu » 16 gru 2014, o 13:36

Napisałem do nich wiadomość co w przypadku jak się celny doczepi do przesyłki. i poprosiłem o cennik i opis zegarków, ponieważ interesuje mnie długość paska, standardowe 24 cm są dla mnie za małe i muszę mieć długość 26 cm.
Jiayu G3/Star W450/Elephone P6i/iOcean X8 mini/Meizu M2 Note
szymon_rysiu
AKTYWNY

Pochwały: 35
Telefon:: Jiayu G3

Postprzez tomek101279 » 16 gru 2014, o 14:02

szymon_rysiu napisał(a):Kod został ukryty, aby go zobaczyć zarejestruj się lub zaloguj!

ja do nich pisałem w kwestii hublota dwie odpowiedzi i kazda inna (chinski automat a pozniej ze japonski quartz).... sam juz nie wiem

jutro powinienem miec ar5878, dzis dotarło pudełko jak cos to wstawie zdjecia
tomek101279

Pochwały: 3
Telefon:: gionee e7
ROM: 4,2,2

Postprzez makgajwer » 16 gru 2014, o 15:24

Czy jak zapłacę za przedmiot mogę anulować na Ali zamówienie? Chodzi o to, że prosiłem sprzedawcę o przesłanie realnych fotek zegarka lecz on napisał, że zrobi to jak zamówię i zapłacę. Napisał, że zegarek jest oryginalny. Chodzi o ten Pagani, o którym pisałem wyżej. Jeśli dostanę fake można na podst. korespondencji założyć spór?
makgajwer

Pochwały: 4
Telefon:: Nokia 6; IP 4S

Postprzez existe » 16 gru 2014, o 15:35

makgajwer napisał(a):Kod został ukryty, aby go zobaczyć zarejestruj się lub zaloguj!

tak mozesz nacisnac cancel przed wyslaniem - ale friend musi to zaakceptowac, inaczej sprawa nabiera normalnego biegu
jesli placisz karta dolarowa nic nie stracisz, inaczej bedziesz w plecy na przewalutowaniach w dwie strony
existe
existe
VIP

Pochwały: 58
Telefon:: byl:米jest redmi5plus
ROM: miui10

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do AliExpress - znaleziska, promocje, opinie i dyskusje co warto kupić