Forum użytkowników chińskich telefonów DUAL SIM Android pomoc, opinie, zakupy na aliexpress
Aliexpress , co warto kupić w Chinach, co się opłaca, co ma dobrą jakość i niską cenę? Najlepsze znaleziska, kupony, cebule, promocje. Recenzje zakupów z aliexpress, unboxingi paczek z Chin. Wszystkie chińskie sklepy.
Zwiększ budżet i bierz od Yokiego. Napisz do niego, czy nie obniży ceny (ja brałem po 75 chyba). U niego masz pewność jakosci, choć ostatnio się trochę z wysyłką nie spieszy.
Ostatnio edytowano 13 paź 2014, o 16:54 przez tranc, łącznie edytowano 1 raz
Zamówiłem u Yokiego omegę seamaster 300m, niebieski cyferblat. Zegarek jest już w drodze, kwestia może 10 dni oczekiwania. W międzyczasie trafiłem na ładne repliki panerai i nie dają mi one spokoju ;) Więc chyba wystawię tę omegę na sprzedaż i zamówię panerai.
A pytałeś się jaki tam mechanizm siedzi z tego co patrzyłem to panerai robi parnis więc i mech powinien być od niego jeśli się mylę proszę o poprawienie
Nie pytałem, jaki tam jest mechanizm. Zapytałem dziś Yokiego, czy nie miałby pam112 - okazało sie, że ma, za 110 $, wysłał mi też zdjęcia, na jednym z nich widać mechanizm, jaki tam jest: