Aliexpress , co warto kupić w Chinach, co się opłaca, co ma dobrą jakość i niską cenę? Najlepsze znaleziska, kupony, cebule, promocje. Recenzje zakupów z aliexpress, unboxingi paczek z Chin. Wszystkie chińskie sklepy.
Najwyżej będziesz nosił niedziałający zegarek, nadal będzie wyglądał szpanersko. Godzinę sprawdzisz na telefonie.
Czy jak ci się chce, za przeproszeniem, srać, to też się pytasz co masz zrobić? Piszesz do sprzedawcy, że zegarek padł i ustalasz szczegóły dalszych działań - refund, odsyłka, itp. Płaciłeś PayPalem - otwierasz spór, jak nie możesz dogadać się ze sprzedawcą.
Szkoda mi Cię chłopie. Jaki szpan? Jak kupujesz zegarek dla szpanu to pozdrawiam Cię serdecznie, bo te zegarek od villy kupilem bo sa po prostu ładne. Za tą cenę nie ma fajnego zegarka u nas :)
witam mam pytanie do znawców tematu,a mianowicie niedawno kupiłem replike zegarka tag -carrera calibre 36 na branzolecie i teraz chciałbym zamiast branzolety miec pasek jak myslicie nie bedzie z tym problemu i jezeli nie to jaki wybrac skóra czy silikon?
Sam się zastanawiam nad tym modelem. Co sądzicie o tej marce? Fajerwerków na pewno nie oczekuję za tę cenę. Wygląd mi się podoba, ciekaw jestem jego wykonania.
Ja mam Megir 2011. Wykonanie w porządku. Tarcze działają. Pasek jest z dobrej jakościowo skóry, a nie jak w większości tych zegarków za ok. 20 usd, co mają jakąś plastikową skórę.
Na ali raczej nie znajdziesz, chyba że z logiem chińskiego producenta (skmei etc). Ali walczy z podróbkami. Poczytaj ten wątek, jest odpowiedź gdzie znaleźć różne podróbki.