Aliexpress , co warto kupić w Chinach, co się opłaca, co ma dobrą jakość i niską cenę? Najlepsze znaleziska, kupony, cebule, promocje. Recenzje zakupów z aliexpress, unboxingi paczek z Chin.
Wszystkie chińskie sklepy.
Odpowiedz

Re: Zegarki z Chin - wątek ogólny

21 wrz 2016, o 12:13

Tez to zauważylem .Tylko dlaczego Abel odpisuje od razu a od Villy pon kilku dniach?

Wysłane z mojego SM-N910C przy użyciu Tapatalka

21 wrz 2016, o 12:15

Ktoś kiedyś napisał, że villy i Abel mają zegarki z tego samego źródła -może to nie przypadek?

Wysłane z mojego SM-N910C przy użyciu Tapatalka

21 wrz 2016, o 23:36

Panowie, dla przykładu zegarek Diesel model DZ7333, cena u Abla 80$. Powiedzcie mi czemu taki sam "oryginał " na Olx jest już za 200zl? Podobne ceny widuje na Facebooku. O co tu chodzi?

22 wrz 2016, o 01:16

O to, że ten typ sprzedaje wszystko dużo drożej niż inni, te same okulary też... wciska tylko kity o wiernych replikach i lepszej jakości.

22 wrz 2016, o 07:24

haller napisał(a):Kod został ukryty, aby go zobaczyć zarejestruj się lub zaloguj!

Nie wiem jak w oryginalnym, czy dobrej replice, ale na tych tanich z olx widać, że małe wskazówki to atrapy.

22 wrz 2016, o 10:38

Rangiz napisał(a):Kod został ukryty, aby go zobaczyć zarejestruj się lub zaloguj!

W taki razie masz namiar na kogoś kto sprzedaje tańsze repliki w których wszystkie funkcje itp. działają jak w oryginałach?

22 wrz 2016, o 21:58

Witam.
Może ktoś podesłać link gdzie mogę kupić zegarek diesel tak aby działały również pozostałe funkcje zegarka a nie tylko godzina

23 wrz 2016, o 09:53

mily4 napisał(a):Kod został ukryty, aby go zobaczyć zarejestruj się lub zaloguj!

http://v.yupoo.com/photos/watches9015/c ... /34475214/

23 wrz 2016, o 16:12

Kamis086 napisał(a):Kod został ukryty, aby go zobaczyć zarejestruj się lub zaloguj!

Sklep villego to raczej każdy kto tutaj zagląda zna.

23 wrz 2016, o 16:13

Przy niektórych jest dopisek "original" a przy niektórych nie. Jak to rozumieć ?

23 wrz 2016, o 16:23

Roswell napisał(a):Kod został ukryty, aby go zobaczyć zarejestruj się lub zaloguj!

Teoretycznie jak ma dopisek original to znaczy że ma oryginalny mechanizm, jak nie to chiński/japoński.

25 wrz 2016, o 20:26

Panie i panowie. Szukam namiarów na zegarki Pandory i Lacoste . Zeland Watch nie odpowiada na mój email. Ktoś coś ?
Odpowiedz