Aliexpress , co warto kupić w Chinach, co się opłaca, co ma dobrą jakość i niską cenę? Najlepsze znaleziska, kupony, cebule, promocje. Recenzje zakupów z aliexpress, unboxingi paczek z Chin.
Wszystkie chińskie sklepy.
Odpowiedz

Re: Zegarki z Chin - wątek ogólny

30 cze 2016, o 19:14

Up. Z tego co widać to wyświetla tylko dzień.

Meizu M2 Note

30 cze 2016, o 20:12

tomexf9 napisał(a):Kod został ukryty, aby go zobaczyć zarejestruj się lub zaloguj!

wszystkie tego typu zegarki dzialaja bardzo podobnie, czyli ktorys z przyciskow powoduje wyswietlenie daty na kilka sekund lub do nacisniecia innego przycisku
sadze, ze dzien tygodnia u gory to atrapa

30 cze 2016, o 20:29

existe napisał(a):Kod został ukryty, aby go zobaczyć zarejestruj się lub zaloguj!

wszystkie tego typu zegarki dzialaja bardzo podobnie, czyli ktorys z przyciskow powoduje wyswietlenie daty na kilka sekund lub do nacisniecia innego przycisku
sadze, ze dzien tygodnia u gory to atrapa

Dzięki. Taka opcja z naciśnięciem jest bardzo ciekawa. Wiem, że o tym zegarku była mowa i dodatkowo wybór często jest pod do co się komu podoba, ale chciałbym zapytać czy za około 22 $ jest to dobry wybór?

30 cze 2016, o 21:09

Posiadam takiego za 17 $ i jestem zadwolony z jakości wykonania , pływałem w z nim jeziorze i jest ok.
http://www.gearbest.com/men-s-watches/pp_270606.html

A twój ma podświetlany dzień tygodnia na filmikach widać:
https://www.youtube.com/watch?v=9TFkhNMqX_o

A tu cena trochę niższa.W tym sklepie kupowałem.
http://www.gearbest.com/men-s-watches/pp_174818.html

1 lip 2016, o 07:43

cycu265 napisał(a):Kod został ukryty, aby go zobaczyć zarejestruj się lub zaloguj!

Sekundnik nie równo na 12/60 więc to może być ligitny mechanizm :D

1 lip 2016, o 10:48

Jaki by nie był, ważne że trzyma czas i wszystkie wskazówki działają.

1 lip 2016, o 11:50

U mnie też sekundnik nie trafia, ale w środku siedzi miyota, więc nie jest źle. Zdjęcia w spoilerze.
Spoiler:

1 lip 2016, o 14:54

Ja wcale nie chcę się nabijać ani nic bo 3 moje Casio (2 kupione w autoryzowanym sklepie, 3 to prezent) tez nie trafiają równo w 12/60 stąd takie przypuszczenia :)

1 lip 2016, o 16:38

krzysbb napisał(a):Kod został ukryty, aby go zobaczyć zarejestruj się lub zaloguj!

Sekundnik nie równo na 12/60 więc to może być ligitny mechanizm :D

Dzięki całkiem fajny, zamówiłem teraz czekam. Co do wskazówki to kwestia założenia na ośkę tak mi się wydaje

1 lip 2016, o 19:30

[quote="mghejger"]U mnie też sekundnik nie trafia, ale w środku siedzi miyota, więc nie jest źle.

Co to za model, bo nie mogę się dopatrzeć u Villego :)

Wysłane z Redmi Note 2

1 lip 2016, o 22:16

recznik napisał(a):Kod został ukryty, aby go zobaczyć zarejestruj się lub zaloguj!

Nigdy nie widziałem podrób starych rusków na Ali :).
Stare radzieckie są tanie, chyba że masz na myśli jakieś konkretne i poszukiwane sztuki, ale jeśli chodzi o podróby to łatwiej trafić na noworusy, albo jakieś wyroby ukraińskie, odnawiane i udające oryginały.
Podróby radzieckich byłyby niewątpliwie dla "konesera". Będąc niszowym produktem nie sprzedawaloby się tego zbyt dużo. Po co robić podróbę taniego ruska, jak można za te same środki wyprodukować rolnixa czy taghujera, za którego wiele osób dałoby się pokroić. Jakąkolwiek inną podróbę jest łatwiej sprzedać i osiągnie się z niej większy zysk.

Co do nietrafiania sekundnika w indeksy w kwarcach, spotyka się to i w drogich zegarkach. Trzeba przyjąć to za właściwość mechanizmu, a nie wadę.

2 lip 2016, o 15:59

ss1973 napisał(a):Kod został ukryty, aby go zobaczyć zarejestruj się lub zaloguj!

http://www.aliexpress.com/store/product ... 89828.html?
Odpowiedz