Aliexpress , co warto kupić w Chinach, co się opłaca, co ma dobrą jakość i niską cenę? Najlepsze znaleziska, kupony, cebule, promocje. Recenzje zakupów z aliexpress, unboxingi paczek z Chin.
Wszystkie chińskie sklepy.
Odpowiedz

Re: Zegarki z Chin - wątek ogólny

4 maja 2016, o 09:11

Oprócz dokładności problemem tanich skeletonów jest też trwałość. Zegarki mechaniczny generalnie są bardziej wrażliwe od kwarcowych, tanioch (i te z dużą ilością kamieni) rozpada się od byle uderzenia. Mój pierwszy umarł po roku, teraz mam Seagulla, mam nadzieje, że dłużej wytrzyma. Parnis to te same werki co Seagull tylko koperta mniej wypasiona i przez to cena dużo niższa.
Ostatnio edytowano 4 maja 2016, o 09:12 przez TrsTrs, łącznie edytowano 1 raz

4 maja 2016, o 09:34

Witam, poszukuję jakiegoś sprawdzonego majfrenda z zegarkami Armani lub innego tego typu, ktoś coś poleci? Znalazłem jednego z katalogiem piszę ale nic mi nie odp. Sprawa można powiedzieć że pilna. Co do ceny to nie wiem jak to tam wygląda więc zdam się na Was. Z góry dzięki

4 maja 2016, o 09:52

skazi napisał(a):Kod został ukryty, aby go zobaczyć zarejestruj się lub zaloguj!

Lepiej dołóż i kup Parnis'a lub Seagull'a - mają sprawdzone mechanizmy.
Natomiast z tańszych, to zobacz sobie na Banggood zegarki Jaragar, Sewor, Fornising (w wyszukwiarce wpisz mechanical watch). Jest pełno modeli za 15-30$.
http://www.banggood.com/search/mechanical-watch.html

Co ma niby dołożyć, przecież zegarek w linku kosztuje 300$, sea-gulle (większość) i parnisy są tańsze.

Mój błąd - zacytowałem nieodpowiedni post. Chodziło o zegarek dla użytkownika kisieleq93:

kisieleq93 napisał(a):Kod został ukryty, aby go zobaczyć zarejestruj się lub zaloguj!

4 maja 2016, o 11:23

a na temat mojego zegarka coś napiszecie ? bardzo podoba mi się wykończenie ( heavi metalowe). a może jakiś z podobnym dizajnem

4 maja 2016, o 15:38

SeeSoon napisał(a):Kod został ukryty, aby go zobaczyć zarejestruj się lub zaloguj!

Kolega skazi i ja kupiliśmy u majfrenda villy casio efr i zegarek ten wygląda naprawdę dobrze. Ten villy ma również armaniaki do wyboru z orginalnymi mechanizmami albo chińskimi do wyboru (jak dla mnie różnica w cenie jest znikoma nie ma co oszczędzać te pare euro na mechanizmie) tu masz link pooglądaj może coś ci podejdzie. http://www.aliexpress.com/store/1984629 sklep jeszcze działa więc korzystaj, sklep fedbacków ma 0 ale nie przejmuj się bo ali zamyka tego typu sklepy i muszą od nowa się otwierać pod inną nazwą.

5 maja 2016, o 14:44

Ze swojej strony też mogę polecić ten sklep villy. Zamawiałem zegarki Armaniego i są naprawdę dobrze wykonane. Zawsze szybka wysyłka holenderską pocztą.

5 maja 2016, o 15:28

@up
Ma on może jakiś katalog ze zdjęciami tych zegarków?

5 maja 2016, o 16:02

swiezak82 napisał(a):Kod został ukryty, aby go zobaczyć zarejestruj się lub zaloguj!

Nie ma, ale co to za problem wpisać sobie model w google i zobaczyć jak dany zegarek wygląda.

5 maja 2016, o 17:59

A chce ci się po kolei wklejać te cyferki i sprawdzać jak wygląda, bo mi nie bardzo.

5 maja 2016, o 18:04

swiezak82 napisał(a):Kod został ukryty, aby go zobaczyć zarejestruj się lub zaloguj!

właśnie można by do niego napisać niech zrobi katalog w pdf z wysokiej rozdzielczości zdjęciami to się powiesi w tym wątku i każdy by sobie coś wybrał. a z drugiej strony on ma nowy towar co parę dni więc pewnie nie chciałoby się mu uaktualniać plika.
Odpowiedz