Aliexpress , co warto kupić w Chinach, co się opłaca, co ma dobrą jakość i niską cenę? Najlepsze znaleziska, kupony, cebule, promocje. Recenzje zakupów z aliexpress, unboxingi paczek z Chin.
Wszystkie chińskie sklepy.
Odpowiedz

Re: Zegarki - wątek ogólny

5 sie 2014, o 19:43

eteri napisał(a):Kod został ukryty, aby go zobaczyć zarejestruj się lub zaloguj!

Jakbym miał stworzyć swój ranking najbrzydszych sikorów na świecie - ten byłby bardzo wysoko. Żółty na czarnym kolorystycznie jeszcze ujdzie, choć to bardzo mało eleganckie połączenie, szczególnie taki jasny żółty, ale te narysowane mini diale to już po prostu szczyt.

5 sie 2014, o 19:44

Jestem z Krk . Poznań mi nie grozi... Chyba..

5 sie 2014, o 19:49

Generalnie zamawiam zegarki max 3 sztuki w kopercie jeszcze się nie zdarzyło żeby zatrzymali, Łódź

5 sie 2014, o 19:57

tomeklodz napisał(a):Kod został ukryty, aby go zobaczyć zarejestruj się lub zaloguj!

a są to zegarki niby adidasa, armaniego, tissota itd..?

5 sie 2014, o 19:57

Casio ck i swatch

5 sie 2014, o 21:05

Ja pitolę, człowiek w głowę zachodził i z ciekawości puchł, skąd ludzie mają kasę, żeby kupować takie wypasione buty, zegarki, telefony. Szczególnie jak gimbus z armanim na grzbiecie, z najkami na nogach i tisotem na łapie w autobusie na es 5 w "kurczaki" grał... Starych ma nadzianych - pierwsza myśl. Haha, a tu proszę jak można się zdziwić :) Zarówno jak gimbus tak i jego starzy noszą się w podróbach :mrgreen:
Nie wstydzicie się paradować z tym chłamem na sobie? Co mówicie jak ktoś rozpozna, że macie na sobie jakieś świństwo?

P.s. Tylko mi ten autobus nie pasował... Gdyby były podróby ałdików albo beemek to pewnie też byście autobusami nie jeździli, prawda? :mrgreen:

5 sie 2014, o 21:09

Pierwszy akapit zdziwienie, drugi wyrzut. Chyba co kto nosi jego sprawa. Ja mam 14 letniego atlantica ktorego dostalem w prezencie. Az tak Ci zal...

5 sie 2014, o 21:16

victor44 napisał(a):Kod został ukryty, aby go zobaczyć zarejestruj się lub zaloguj!

Oczywiście. Jak najbardziej.
victor44 napisał(a):Kod został ukryty, aby go zobaczyć zarejestruj się lub zaloguj!

Że nie stać Cię na nowszego? Wcale.

5 sie 2014, o 21:19

Kupując w sklepie masz pewność ze to oryginał bo ja już nie pracuje w jednej z największych galerii handlowych w Polsce więc wiem ja to się kręci.... Bo kilka miesięcy prawnicy np adidasa robią nalot i kasują za sprzedaż podróbek w sklepie, dotyczy to większości sklepów.....

5 sie 2014, o 21:23

@arcadioush
Widac chlopie nie znasz sie na zegarkach, a madrala jakich malo. No coz... Brak slow... Zarozumialosc to chyba nasza cecha, dobrze ze nie wszyscy sa tacy...
Odpowiedz