Aliexpress , co warto kupić w Chinach, co się opłaca, co ma dobrą jakość i niską cenę? Najlepsze znaleziska, kupony, cebule, promocje. Recenzje zakupów z aliexpress, unboxingi paczek z Chin. Wszystkie chińskie sklepy.
Nie Rolex tylko Patek no właśnie to jest to co ci mówiłem na to nie ma reguł, jak trafisz na taki egzemplarz to masz pecha ,obecny już wytrzymuje dużo, dużo dłużej stary poszedł do żyda co ciekawe znajomy co go wziął mówi że po nakręceniu na full wytrzymuje mu bez noszenia cały dzień więc chyba coś się mu odblokowało hehehe...
no nic, to zaczynam kupowac...jako ze mam troche kasy to tak raz na mies cos kupie(i znajomi pewnie tez). Od razu widze ze nie ma sie co napalac na skeletony/open hearty i inne odbajezone bo tam wiecej/trudniej podrobic i wychodzi to gołym okiem. Jest tyle tych sikorow ze ciezko sie odpedzic :) Moze zamiast tego hublota wezme juz popularnego tag h merc sls(jestem motocyklista i troche pasuje do mojego charakteru)...o dziwo ten model nie widnieje na oficialnej stronie taga wiec albo to wymysl chinoli albo faktycznie limited ktory zostal wykupiony zanim ktos go opisał :)
Wreszcie dotarł do mnie oczekiwany Chopard. Musiałem zapłacić 105 zł Vatu. Przyszedł z pudełkiem dobrze zapakowany. Generalnie wygląda ok, wszytko działa - choć do końca nie wiem na co zwracać uwagę :) i muszę dorwać jakaś instrukcję jak to się teraz wszystko ustawia.