Zegarki z Chin - wątek ogólny

Aliexpress , co warto kupić w Chinach, co się opłaca, co ma dobrą jakość i niską cenę? Najlepsze znaleziska, kupony, cebule, promocje. Recenzje zakupów z aliexpress, unboxingi paczek z Chin.
Wszystkie chińskie sklepy.

Re: Zegarki z Chin - wątek ogólny

Postprzez ALEX-77 » 27 kwi 2015, o 15:33

LordJim napisał(a):Kod został ukryty, aby go zobaczyć zarejestruj się lub zaloguj!

Zawsze jest to loteria. Jak na razie wszystkie zegarki, które do tej pory sprowadziłem przeszły WERy bez najmniejszego problemu. Nie wiem czy to zależy od przewoźnika czy od humoru Pana Czesia na celnym ale dla mnie HKPost czy NLPost są bezpieczne. Ale nie ma reguły.

Hmm.. loterią bym nazwał ściąganie smartfona bo już kilka się naściagałem ,ale zegarki :-? z tym nigdy problemu nie było ,a teraz trzepią ,prześwietlają itd..
ALEX-77
AKTYWNY

Pochwały: 27
Telefon:: Xiaomi Redemi Note
ROM: MIUI Polska

Postprzez su2000 » 27 kwi 2015, o 18:08

Wyczerpałeś limit bez vatowych przesyłek ;)
su2000
AKTYWNY

Pochwały: 19

Postprzez ALEX-77 » 27 kwi 2015, o 18:40

su2000 napisał(a):Kod został ukryty, aby go zobaczyć zarejestruj się lub zaloguj!

Acha .
ALEX-77
AKTYWNY

Postprzez bar4u » 27 kwi 2015, o 21:10

To naprawdę jakaś loteria, mi zatrzymali zegarek za 6$, a tablet w wielkim kartonie przeszedł...
bar4u
AKTYWNY

Pochwały: 6
Telefon:: MI4C
ROM: miui PL

Postprzez August_ » 28 kwi 2015, o 07:07

A mi trzymają już przesyłkę ponad tydz. Raz tylko wysłali maila z pytaniem czy przesyłka jest na firmę czy nie. Odpisałem ale niestety cisza.
August_

Telefon:: Iphone

Postprzez ALEX-77 » 28 kwi 2015, o 09:56

August_ napisał(a):Kod został ukryty, aby go zobaczyć zarejestruj się lub zaloguj!

Ale co, też zegarek ? nie wysłali ci pisma z numerem ks.magazynowej ? dziwne :-?
ALEX-77
AKTYWNY

Postprzez August_ » 28 kwi 2015, o 10:37

Wysłali. Dostałem list , wysłałem mailem co potrzeba i po dwóch dniach (chyba w czwartek) był mail od nich. Odpisałem i dalej cisza.
August_

Telefon:: Iphone

Postprzez ALEX-77 » 28 kwi 2015, o 11:09

August_ napisał(a):Kod został ukryty, aby go zobaczyć zarejestruj się lub zaloguj!

No to ciekawie, ja zawsze po dostaniu listu i wysłaniu czego potrzeba średnio po 4 dniach przesyłka jest u mnie a ja chudszy o 23 % ;-) ciekawe jak będzie tym razem ,bo właśnie dostałem list :-|
ALEX-77
AKTYWNY

Postprzez czangczang » 28 kwi 2015, o 19:56

ALEX-77 napisał(a):Kod został ukryty, aby go zobaczyć zarejestruj się lub zaloguj!

No to ciekawie, ja zawsze po dostaniu listu i wysłaniu czego potrzeba średnio po 4 dniach przesyłka jest u mnie a ja chudszy o 23 % ;-) ciekawe jak będzie tym razem ,bo właśnie dostałem list :-|

a te zegarki to były jakieś repliki z ali? jeśli tak to rozumiem, że UC się do CIebie nie przyczepił z tego powodu i doliczył jedynie vat?
czangczang

Telefon:: sony

Postprzez ALEX-77 » 28 kwi 2015, o 23:13

czangczang napisał(a):Kod został ukryty, aby go zobaczyć zarejestruj się lub zaloguj!

a te zegarki to były jakieś repliki z ali? jeśli tak to rozumiem, że UC się do CIebie nie przyczepił z tego powodu i doliczył jedynie vat?

Nie, nie repliki, "oryginalne" z Chin, repliki się nie opłaca bo kosztują zazwyczaj bardzo dużo wiesz ;-) a co mają jeszcze według ciebie doliczyć , cło ? :-)
ALEX-77
AKTYWNY

Postprzez slavo22 » 29 kwi 2015, o 05:34

Nie spotkał się ktoś z analogowym zegarkiem z BT? Chodzi mi o coś podobnego do MBW-150 sony-ericcson. Mam takiego od dawna jednak padł wyświetlacz, taka jego przypadłość. Tak to wygląda Obrazek
Funkcje jakie miał to info o powiadomieniach z telefonu, odrzucanie połączeń i sterowanie muzyką. Nie pasują mi smartwatche, jakoś wolę analogowe zegarki. Podobno coś Casio wypuszcza ale 1500 za zegarek nie dam.
slavo22
VIP

Pochwały: 70
Telefon:: ZTE Axon 7
ROM: Co chwilę inny

Postprzez mruczek66 » 29 kwi 2015, o 09:04

siema. kupiłem sobie zegarek ROLEX DEEPSEA 116660 cały czarny. kosztował około100$. wygląda super , może tylko za dużo waży. doszedłem jednak do wniosku że to przesada nosić sikora za prawie 50 tysi. jak mogę sprzedać ten zegarek (olx albo allegro) nie robiąc sobie kłopotów ?
mruczek66
AKTYWNY

Pochwały: 4
Telefon:: poco3x

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do AliExpress - znaleziska, promocje, opinie i dyskusje co warto kupić