przez snykee » 20 sie 2014, o 15:44
Nie miałem nigdy problemu. Raz miałem paczkę otwartą przez UC, nie pamiętam tylko co, chyba Ray Bany. Otworzono, zamknięto i przyszła do mnie ;)
Zawsze zamawiam zegarki bez pudełek, teraz zamówiłem Armaniego z pudełkiem. Jak mi zatrzymają, to nawet nie próbuję o to walczyć. 150 zł nie warte latania.
Powiem tak.
Zegarki znanych szwajcarskich marek będą na pewno gorzej wykonane niż oryginalne. Tu płaci się jednak za jakość i prestiż.
A zegarki typu diesel, armani, czy kors? Zegarki kosztują od 600zł do ponad 2500zł. Cena na Ali jest adekwatna. Te zegarki powstają w chinach, nie oszukujmy się. Jak pisałem zegarki Korsa, to tandeta. Warta te 15$, Armani, tak to są zegarki warte 200, 300 zł. A Diesel? może 100 zł bym dał. Adekwatną cenę do jakości mają np. Tissoty (ok. 1000zł) oraz Casio.
Czemu nie warto kupować Casio na Ali? Za fajnego Casio Edifice w sklepie trzeba zapłacić ok. 500 zł. Fakt, nie jest to 150 zł, ale mamy gwarancję, a zegarek wymienimy jak się nam znudzi. Swojego Casio mam od 12 lat. Ile można?
Ostatnio edytowano 20 sie 2014, o 15:58 przez
snykee, łącznie edytowano 1 raz