Zegarki z Chin - wątek ogólny

Aliexpress , co warto kupić w Chinach, co się opłaca, co ma dobrą jakość i niską cenę? Najlepsze znaleziska, kupony, cebule, promocje. Recenzje zakupów z aliexpress, unboxingi paczek z Chin.
Wszystkie chińskie sklepy.

Re: Zegarki z Chin - wątek ogólny

Postprzez tomek101279 » 14 sty 2015, o 23:16

mruczek66 napisał(a):Kod został ukryty, aby go zobaczyć zarejestruj się lub zaloguj!

Poszukaj jakiegos DIESLA W cenach od 15-200 usd

http://www.aliexpress.com/store/group/D ... 48490.html

sprawdzony sprzedawca
tomek101279

Pochwały: 3
Telefon:: gionee e7
ROM: 4,2,2

Postprzez sokolow » 15 sty 2015, o 14:38

hcboria napisał(a):Kod został ukryty, aby go zobaczyć zarejestruj się lub zaloguj!

więc ciesz się że dostajesz takie prezenty na urodziny, jak bedziesz kiedyś miał wydać własną kasę to pogadamy :roll:

"oszczędziłeś" 100zł. jakbyś dostał Vat oszczędziłbyś 40zł? za takie pieniądze lepiej kupić oryginał w Polsce...
sokolow

Pochwały: 1
Telefon:: Nokia

Postprzez hcboria » 15 sty 2015, o 14:54

milczar86 napisał(a):Kod został ukryty, aby go zobaczyć zarejestruj się lub zaloguj!

Ale w jakim celu? Nie zauważyłem abym się pytał o zasadność zakupu.
sokolow napisał(a):Kod został ukryty, aby go zobaczyć zarejestruj się lub zaloguj!

Następny Wujek Dobra Rada :roll: Gdyby babcia miała wąsy ...
Jeszcze raz napiszę jakby nie dotarło
nie oczekiwałem tu rady co do JUŻ dokonanego wyboru

a co do zegarka - dispute już otwarty.
hcboria

Telefon:: Nz7 mini

Postprzez sokolow » 15 sty 2015, o 15:08

hcboria napisał(a):Kod został ukryty, aby go zobaczyć zarejestruj się lub zaloguj!

Następny Wujek Dobra Rada :roll: [/quote]

absolutnie nie chciałem udzielać Ci rad - nie moja sprawa co robisz ze swoimi pieniędzmi. po prostu zastanawia mnie co Tobą kierowało, żeby dla paru złotych ryzykować.
sokolow

Telefon:: Nokia

Postprzez hcboria » 15 sty 2015, o 15:52

sokolow napisał(a):Kod został ukryty, aby go zobaczyć zarejestruj się lub zaloguj!

szczerze - ciekawość jak wygląda chińska podróbka markowego zegarka. No i się dowiedziałem - ładnie wygląda .... tylko nie działa. Ostatecznie może i dobrze się stało - przynajmniej odzyskam kasę.
hcboria

Telefon:: Nz7 mini

Postprzez ALEX-77 » 15 sty 2015, o 21:40

Kwestia gustu mnie się tam bardzo podoba ta jak to nazwałeś "Atrapa" odzyska kasę, kupi sobie jeszcze raz działający i bedzie git .
A tak szczeże mówiąc to patrzę na ten model oryginalny EFA-119 i tą "chinska podróbkę" EFR-528RB-1AV i chyba jednak wolałbym tą druga opcję ;-)
ALEX-77
AKTYWNY

Pochwały: 27
Telefon:: Xiaomi Redemi Note
ROM: MIUI Polska

Postprzez mrseeba » 15 sty 2015, o 22:10

Panowie, chciałbym zakupić jakiś niedrogi zegarek (czyt. podróbkę) i celuję w coś w stylu zagarka na zaprezentowanym obrazku - czy ktoś z Was sprowadzał jakiegoś "Armaniego" z Azji? Jak to jest z ich jakością i detalami, łatwo odróżnić od oryginału? Ewentualnie czy ktoś ma sprowadzony zegarek z dużą okrągłą tarczą i paskiem skórzanym czy plastikowym? Zależy mi na kilku opiniach by nie trafić na jakiś całkowity badziew, a wiadomo... trafić można różnie

Obrazek
mrseeba

Postprzez milczar86 » 15 sty 2015, o 23:09

ALEX-77 napisał(a):Kod został ukryty, aby go zobaczyć zarejestruj się lub zaloguj!

dobrze, że jak to nazwałeś "szczeże" - bo ze szczerością to niewiele ma wspólnego...
jakby działał też bym wolał ;) ale to już hipotetyczne gdybanie, podobnie jak pływanie, praca fizyczna, przypadkowe uderzenia i inne formy maltretowania tego zegarka...
milczar86

Telefon:: sgs i5700
ROM: 2.2

Postprzez ALEX-77 » 16 sty 2015, o 02:20

milczar86 napisał(a):Kod został ukryty, aby go zobaczyć zarejestruj się lub zaloguj!

dobrze, że jak to nazwałeś "szczeże" - bo ze szczerością to niewiele ma wspólnego...
jakby działał też bym wolał ;) ale to już hipotetyczne gdybanie, podobnie jak pływanie, praca fizyczna, przypadkowe uderzenia i inne formy maltretowania tego zegarka...

Ojojoj... już nie bądź taki polonista, to że zrobiłem byka w ortografii wcale nie oznacza że nie mówiłem tego naprawdę szczeŻe :-P replik z kraju porcelany ściągnąłem już od groma i też mi się zdarzały różne kwiatuszki ,ale z tym się trzeba liczyć ,natomiast nigdy nie miałem problemu z Refundem .
ALEX-77
AKTYWNY

Pochwały: 27
Telefon:: Xiaomi Redemi Note
ROM: MIUI Polska

Postprzez jajeczko » 16 sty 2015, o 07:05

mrseeba napisał(a):Kod został ukryty, aby go zobaczyć zarejestruj się lub zaloguj!

Ktoś opisywał pare stron wyżej zegarek od tego sprzedawcy i był zadowolony wykonaniem.
http://www.aliexpress.com/store/group/AA-RR-WATCHES/935985_252793806.html
Postanowiłem zamówić u tego sprzedawcy, jak chcesz to poczekaj te 2-3 tyg i porobię Ci zdjęcia zegarka i zobaczysz jakie jest wykonanie.
AR2448
jajeczko

Telefon:: samsung

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do AliExpress - znaleziska, promocje, opinie i dyskusje co warto kupić