Nowe telefony z Chin, nowinki z chińskich fabryk, przecieki, plotki, zapowiedzi.
Odpowiedz

Re: Zbliża się premiera Redmi 5A

16 paź 2017, o 11:14

W sumie nie wiem. Sam to przegapiłem, widziałem na FB Pirza chyba że coś będzie ale jakoś nie zainteresowałem sie, a widziałem fotki to sporo sprzętu bylo

16 paź 2017, o 11:44

marx napisał(a):Kod został ukryty, aby go zobaczyć zarejestruj się lub zaloguj!

no bez jaj...

16 paź 2017, o 11:56

afeasr napisał(a):Kod został ukryty, aby go zobaczyć zarejestruj się lub zaloguj!

no bez jaj...

Najlepsze jest to, że teraz na GB jest za 105$~~~377zł Leeco S3, które nie powiem co robi z tym 5A :)

16 paź 2017, o 13:24

w sumie już to gdzieś pisałem, xiaomi dorobiło się swoich psychofanów nie tylko w necie, jak widać po tym zlocie, więc teraz zaczął się etap dymania frajerów i stagnacji, przecież jaka kupę nie zrobią to i tak to kupią, bo "xiaomi lepsze" XD

16 paź 2017, o 14:06

afeasr napisał(a):Kod został ukryty, aby go zobaczyć zarejestruj się lub zaloguj!

Codziennie jade metrem do roboty i w wagonie duzo osob trzyma w lapie xiaomi, maja pole do dymania. Ale nic nie zmienic w specyfikacji względem poprzedniego modelu to już jest żal...1 hah SZAJOMI - gówno w złotym papierku.

16 paź 2017, o 14:19

Narzekacie, a mogli dać gorszy procesor jak np w Note 3...
A tak na poważnie to jak dla mnie targetem nie są osoby które mają 4A. Przecież to model budżetowy i osoby kupujące taki telefon nie zamieniają budżetowca co roku na nowszą wersje... w tym przypadku 5A. Wg mnie telefon raczej ma pozyskiwać nowych klientów dla firmy niż dymać starych... A w ofercie lepiej będzie wyglądać 5A model 2017 i łatwiej takim konkurować z telefonami innych marek z 2017 niż modelem 4A z 2016, ludzie mając wybór wezmą nowszy model. Tu nie ma się co doszukiwać logiki - marketing ot co... Tak samo jak z samsungiem i A5 2017 ma gorszy aparat niż model 2016, ale mało kto na to zwraca uwagę, a już na pewno nie przeciętny klient salonu operatora telefonii komórkowej...

Wysłane z mojego MI 6 przy użyciu Tapatalka
Ostatnio edytowano 16 paź 2017, o 14:45 przez Tommi, łącznie edytowano 1 raz

16 paź 2017, o 14:34

Tommi napisał(a):Kod został ukryty, aby go zobaczyć zarejestruj się lub zaloguj!

jak to nie ma logiki marketingu, przecież właśnie jest, to logiczne, że wyższy numer jest lepszy

16 paź 2017, o 14:47

Zgubiłem "-" :) miało być "... doszukiwać logiki - marketing ot co..." poprawiłem :) Tak więc nic o logice marketingu.

Wysłane z mojego MI 6 przy użyciu Tapatalka

16 paź 2017, o 15:03

Tommi napisał(a):Kod został ukryty, aby go zobaczyć zarejestruj się lub zaloguj!

Nietrafiony argument - A5_2016 tylko aparat ma lepszy. Poza nim, to 2017 ma dużo szybszy procek, więcej RAM i wodoszczelność i więcej pamięci wew., a to są poważne zmiany i tu jednak progres widać spory. Właśnie tak powinien wyglądać nowy model. Gdyby nie fatalny ruch z aparatem, to już dawno siedziałbym na nowszym modelu, tak wybiorę inny.

16 paź 2017, o 16:10

to jest właśnie to o czym mówiłem, ludzie przesiąknięci ryżowa marką są gotowi tworzyć jakieś wyjaśnienia nietrzymające się kupy, zamiast podejść do tematu z dystansem
Odpowiedz