przez szymon_rysiu » 2 wrz 2014, o 14:37
Nie wytrzymalem i zadzwonilem, o dziwo dodzwonilem sie od razu nie musialem czekac naeet minuty. Szybciej odbieraja niz moja zona, tak na marginesie ;) pani powiedziala ze mam jej przeslac tylko skan platnosci z paypala czy tego z czego placilem, wiec wyslalem tylko wycinek z konta. Powiedziala ze nic wiecej nie chce ale podejrzewam ze zsraz bedzie chciala jeszcze skan z ali. Pani mi powiedziala ze to nie jest jeszcze pewne ze zaplace, ze ktos tam musi zobaczyc dokumenty i wtedy podejmie decyzje. Zapytalem dlaczego paczka poszla do nich a nie na lisi ogon i odpowiedziala ze to zalezy od wer warszawa. Jezeli oni puszcza to juz idzie bez cla a jak oni jakis " worek z telefonami" przesla do pruszcza gd do sprawdzenia to wtedy u nich ktos decyduje o oplacie. Powiedziala mi tez ze jak bedzie vat to oni puszczaja paczke ale wtedy naliczaja vat i przy odbiorze trzeba zaplacic. Takze teraz czekam na decyzje i info od pani. Podejrzewam ze powiedziala ze jeszcze nie koniecznie bedzie vat bo zalezy to kwoty, z tego co lamietam to chyba do 40 $ jest zwolnienie. Ale moze sie myle?
Jiayu G3/Star W450/Elephone P6i/iOcean X8 mini/Meizu M2 Note