Zakup słuchawek w Chinach - temat ogólny

Akcesoria do telefonów, tabletów i innych chińskich gadżetów

Re: Zakup słuchawek w Chinach - temat ogólny

Postprzez Doman » 8 sie 2016, o 13:46

A musza byc douszne? Wg mnie komfort noszenia oraz jakosc dzwieku nausznych sa znacznie wieksze, a nie przeszkadzaja w bieganiu.
Doman
AKTYWNY

Pochwały: 17
Telefon:: Xiaomi Redmi 3/4

Postprzez kamil125 » 8 sie 2016, o 19:04

Doman a jakie nauszne polecisz? Nie upieram się tylko na dousznych... Wydały mi się mniejsze, lżejsze i wygodniejsze do biegania
kamil125

Telefon:: 1+1

Postprzez jeedek » 9 sie 2016, o 14:24

Osobiście nie wyobrażam sobie biegać w nausznych. Ja się dosyć mocno pocę, i takie zalane ciągle potem słuchawki były by fee :)
Ja osbiście zastanawiam się między tymi dwoma:

http://www.aliexpress.com/item/QKZ-S8-1 ... .46.BTQ9AP
------------------------------------------------------------------------------------------------------
http://www.aliexpress.com/item/KZ-S6-Sp ... .52.BTQ9AP

Kktoś coś może o nich wie?
jeedek
AKTYWNY

Pochwały: 7
Telefon:: Honor Play

Postprzez Herezja » 9 sie 2016, o 14:45

Zastanawia mnie jedno. Ludzie naprawdę chcecie biegać w słuchawkach dokanałowych na polskich ulicach? Nie obawiacie się, że nie usłyszycie jak ktoś Wam za przeproszeniem w 4 litery wjeżdża?
Słuchawki na ulice do biegania to tylko formy otwarte z rodzaju clip on.
Herezja
VIP

Pochwały: 50
Telefon:: Huawei p10

Postprzez tomnet » 9 sie 2016, o 15:22

no co Ty za herezje tutaj wypisujesz? :) BIeganie w mieście to obszerny temat zeby wszystko sprowadzajac do Twojej jedynie slusznej opinii :)

A co jesli ktos mieszka przy parku, na obrzezach miasta przy lesie itd? Ja mieszkam w miescie i bieganie w otwartych dla mnie nie ma najmniejszego sensu, slucham duzo ang. podcastow podczas biegania i otwarte sluchawy odpadaja na starcie. Biegajac po poludniu albo wieczorem wystarczy zachowac zdrowy rozsadek i nie najmniejszego problemu z tym.

U mnie wyglada to tak, QCY 7 mam ale juz w szufladzie, sluchawki bardzo fajne, dzwiek dobry ale jako osoba wylewajaca siodme poty w biegu chyba uszkodzilem prawą sluchawke topiac ja we wlasnym sosie :) teraz mam QKZ W1 PRO i KZ EDR2, tanie - nie zal bedzie jak padna, i grajace zupelnie przyzwoicie.
fon: Lenovo X3 Lite dap: Benjie S5 sluchawki: MONK, MONK+, TY HI-Z 32, SENFER PT15, KZ ATE, KZ ZST, QKZ W1 PRO, TENNMAK PIANO, KINERA BD005, ZS10, TinAudio T2
tomnet

Pochwały: 6
Telefon:: Lenovo X3 Lite

Postprzez piechucki » 9 sie 2016, o 17:40

Jeżdżę sporo na rowerze, jeżdżę sporo samochodem i z ręką na sercu, gdyby nie jakiś szósty zmysł - przewidywanie - ostrożność, to takich chodzących, biegających i (o zgrozo) jeżdżących na rowerach ze słuchawkami w uszach miałbym już sporo "na liczniku". Nie raz i nie dwa zdarzali mi się "bezmózgowcy" ze słuchawkami, którzy bez żadnego zawahania i sprawdzenia czy nic nie jedzie włazili pod koła. Na przejściu dla pieszych to jeszcze pół biedy, gorzej, że na zwykłej jezdni. O takich, co łażą jak barany po ścieżce dla rowerów mimo, że obok pusty i szeroki chodnik nie wspominam. O takich, co na ścieżkach rowerowych urządzają parkingi też nie wspominam. Koniec OT...

Autor postu otrzymał pochwałę
piechucki
AKTYWNY

Pochwały: 18
Telefon:: LeEco Pro 3 X722

Postprzez mrergie » 11 sie 2016, o 09:10

Hejo,

moje Pistony v2 wreszcie przestały działać (niejako oczekiwałem tego, aby być zmuszony do kupna czegoś lepszego :-D ) będę zamawiał nowe Xiaomi Dual Hybrid, ze dwie sztuki pewnie. Najlepsza cena jaką znalazłem za pewnego oryginała to 16,49$ na GearBest - tylko że nie bardzo mam chęć od nich zamawiać. Mają dobrą opinię i tak dalej, ale kiedyś zamówiłem u nich Pistony III i nie dotarły do mnie, zwrot pieniędzy dostałem ale ponieważ całość trwała około 3 miesięcy to trochę niesmak pozostał :-?

Znacie może pewny sklep z podobną, a może nawet niższą ceną?
telefon-->telefon-->telefon-->telefon-->telefon-->telefon

A kogo to w ogóle obchodzi?
mrergie
VIP

Pochwały: 69
Telefon:: 佳域 S3S

Postprzez Byrd » 11 sie 2016, o 10:47

mrergie napisał(a):Kod został ukryty, aby go zobaczyć zarejestruj się lub zaloguj!

Niestety gearbest wysyła szwedzką nierejestrowaną, której chyba żadna paczka nie doszła. Chyba warto dopłacić 1.99 za tracking, ale wtedy cena już nie jest tak atrakcyjna.
Byrd
AKTYWNY

Pochwały: 9
Telefon:: Jiayu F1

Postprzez Doman » 11 sie 2016, o 12:19

Odezwij sie do Gearbesta. Mi kiedys zwrocili kase za taka niedoreczona przesylke nierejestrowana. Moze ich w ogole nie wysylaja ;-)
Doman
AKTYWNY

Pochwały: 17
Telefon:: Xiaomi Redmi 3/4

Gdzie najtaniej kupić oryginalne pistony v3

Postprzez Mr X » 15 sie 2016, o 19:29

Na allegro można kupić w sensownej cenie czy trzeba ściągać z chin ??
Mr X

Pochwały: 1
Telefon:: OP 5T 8/128

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Akcesoria