Zakup słuchawek w Chinach - temat ogólny

Akcesoria do telefonów, tabletów i innych chińskich gadżetów

Re: Zakup słuchawek w Chinach - temat ogólny

Postprzez hajdziu » 14 cze 2016, o 07:45

Kupował ktoś słuchawki u użytkownika Easy Earphones?
Zamówiłem u niego boarseman sx98 i przesyłka dotarła otwarta do WER Warszawa. Tak przynajmniej wynika z protokołu. Oczywiście słuchawki wyparowały. Często zdarzają się kradzieże?

Wysłane z mojego Mi-4c przy użyciu Tapatalka
hajdziu

Pochwały: 3

Postprzez qsqa » 15 cze 2016, o 11:16

Pierwsze zamówienie z EE przyszło bez żadnych problemów, później zamówiłem u nich Joyroom 103 i niestety nie dotarły do mnie - na plus jest fakt, że sprzedawca bezproblemowo zaakceptował zwrot kasy
qsqa

Telefon:: Huawei
ROM: 64

Co sądzicie o słuchawkach firmy SOUND INTONE?

Postprzez kubaxiaomi » 16 cze 2016, o 15:51

Witam. Co sądzicie o słuchawkach tej firmy. http://www.aliexpress.com/store/1967060 . Czy ewentualnie polecacie jakieś lepsze słuchawki z kablem lub BT? Jak jest z jakośćią dźwieku przez BT? Odstaje dużo od kabla? Chodzi mi o jakieś fajne słuchawki które dobrze zagrają z Xiaomi RN2. Słuchawki nauszne, nie wokółuszne. I co sądzicie o słuchawkach dokanałowych tej firmy? Ma to prawo przyzwoicie zagrać czy total kapa?
Pozdrawiam
kubaxiaomi

Telefon:: Xiaomi RN 2
ROM: CM 12.1

Postprzez Herezja » 16 cze 2016, o 17:10

Link podany w wpisie powyżej prowadzi mnie do głównej strony aliexpressu? Czy tylko ja mam ten problem?

Wysłane z Mlais MX Base
Herezja
VIP

Pochwały: 50
Telefon:: Huawei p10

Postprzez Quis » 16 cze 2016, o 17:12

Niby pyta o firmę, a tak naprawdę to wrzucił reflinka...
Quis
VIP

Pochwały: 29

Postprzez deton24 » 16 cze 2016, o 18:57

On pyta o firmę słuchawek Sound Instone, nazwa sklepu jest nazwą firmy.
Po wejściu na tekst linka tak pokazuje.
Można by poczytać opinie o produktach, są też polskie po angielsku.
deton24

Pochwały: 1
Telefon:: xyz

Postprzez MarekSha » 20 cze 2016, o 17:35

Czy macie pomysł jaki zestaw kupić, aby oglądać telewizję słuchając dźwięku na słuchawkach bezprzewodowych we dwie osoby jednocześnie? Często z żoną oglądamy coś wieczorem, ale ze względu na dziecko przy ściszonym TV i słuchawkach na kablu (w zasadzie 1x długi kabel + rozdzielacz na 2 słuchawki). Chciałbym zrezygnować z tych kabli. Widziałem na Ali adapter audio bluetooth, ale nie wiem czy takie coś można sparować z dwiema słuchawkami bluetooth jednocześnie. Co byście mi polecili? Dzięki!
MarekSha

Telefon:: HTC

Postprzez Next97 » 21 cze 2016, o 10:39

Ma ktoś link do Monków bo po dzisiejszym wypadku muszę je znów kupić a nie mogę znaleźć ich na ali ;d
Next97

Pochwały: 3

Postprzez Esper » 21 cze 2016, o 12:49

numer ze słuchawkami BT powinien przejść, ale pewności nie mam, kilka dni temu zamówiłem http://pl.aliexpress.com/item/Pro-V8-Bl ... 91114.html

nie będę jednak miał drugich do testów no i pewnie na efekt czekałbyś 2 tyg(mogę sprawdzić połączenie głośników w radiu + słuchawki z laptopem np). Jednak prędzej wygooglasz :)
Esper
AKTYWNY

Pochwały: 4
Telefon:: Pentagram
ROM: 4.0.1

Postprzez tomnet » 21 cze 2016, o 16:01

Next97 napisał(a):Kod został ukryty, aby go zobaczyć zarejestruj się lub zaloguj!

na ali chwilowo nie ma, popyt zassal cala produkcje :-) a ktore masz na mysli? Monki czy Monki Plus?
pierwszych juz w ogole nie ma, a drugie masz na allegro jak nie chcesz czekac az wroca na ali

http://allegro.pl/listing/user/listing. ... id=2765484
fon: Lenovo X3 Lite dap: Benjie S5 sluchawki: MONK, MONK+, TY HI-Z 32, SENFER PT15, KZ ATE, KZ ZST, QKZ W1 PRO, TENNMAK PIANO, KINERA BD005, ZS10, TinAudio T2
tomnet

Pochwały: 6
Telefon:: Lenovo X3 Lite

Postprzez TrsTrs » 21 cze 2016, o 19:34

MarekSha napisał(a):Kod został ukryty, aby go zobaczyć zarejestruj się lub zaloguj!

Bluedio HT http://www.gearbest.com/headsets/pp_103028.html mają funkcje Audio Sharing. Łączą się po Bluetooth ze źródłem dźwięku i same udostępniają dźwięk po kablu do drugich słuchawek. Czyli zostaje 1 kabel, drugie słuchawki wpinamy do Bluedio. http://www.bluedio.pl/bluetooth-hifi-headset.html?id=31 Te słuchawki można sparować równocześnie z dwoma źródłami ale nie wiem czy można sparować 2 pary słuchawek z jednym źródłem.
TrsTrs

Pochwały: 2
Telefon:: myPhone

Postprzez MarekSha » 21 cze 2016, o 20:21

Właśnie zależałoby mi na sparowaniu jednego transmittera z dwoma słuchawkami i takiego też poszukuję. Bo same słuchawki BT do TV to już raczej nie powinien być problem. No chyba że... :)

A tak a propos to dziś mi przyszedł (zamawiałem z Allegro) transmitter na USB, który kupiłem do samochodu, jednak widzę, że nie da rady parować dwóch urządzeń na raz. Natomiast fajnie działa.
MarekSha

Telefon:: HTC

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Akcesoria