Rozmowy na wszystkie tematy
Odpowiedz

Re: Zakup laptopa

21 lut 2017, o 00:01

Ja bym się bardziej martwił zawiasami, ale ten model to rozsądny kompromis moc/cena. Za te pieniądze nie można mieć wszystkiego.
Dalej pozostaję przy wrażeniu, że to nie był dobry wybór do tych celów - do pracy za dużo, do gier za mało. Oby służył.

21 lut 2017, o 00:14

Mam y700-15ISK i tutaj zawias jest poprawiony względem y50-70. Wcześniej miałem właśnie y50-70 i zawiasy nie wytrzymały pół roku. Odesłałem na gwarancję i dostałem w zamian y700-15. Ekran jest przykryty folią matującą, którą warto od razu zerwać np. podgrzewajac ją suszarką do włosów. Wydajność jest bardzo dobra. Wymagające gry trzymają 30 FPS na wysokich ustawieniach. Ostatnio grałem w RE7 i lapek daje radę. Kipeksa jest jakość wykonania obudowy. Tu skrzypi, tam skrzypi, no ale nie można mieć wszystkiego za 3500. Aha, dodam jeszcze, że SSD to konieczność, bo seryjny HDD to jakiś straszny badziew.

Wysłane z mojego Axona 7

23 lut 2017, o 16:05

Flyagaric napisał(a):Kod został ukryty, aby go zobaczyć zarejestruj się lub zaloguj!

Faktycznie Lenovo ma coś z zawiasami. Mi pierwszy padł po roku, więc od 8 lat jadę na jednym...

23 lut 2017, o 17:01

Ale tylko w serii IdeaPad. ThinkPady są od tych przypadłości wolne.
Odpowiedz