Rozmowy na wszystkie tematy
20 sty 2016, o 15:25
I do tego Facebook, Messenger, Twitter, GG za darmo :)
20 sty 2016, o 15:29
dwa dni pod rząd dostałem sms że pakiet mi się kończy i jak nie chce żeby mi się odnowił to mam wysłać sms STOP, dziwny ten marketing :D
20 sty 2016, o 19:45
Internet za darmo (lejek po 300mb), ale transfer w tych aplikacjach też jest liczony.
14 kwi 2016, o 06:39
Czy może mi ktoś wytłumaczyć jedną rzecz? Czy do virgin freemium jest jakiś specjalny starter, czy jest to zwykły starter virgin Mobile za 5 zł, a na nim się dopiero aktywuje taryfę jaką się chce?
Wczoraj z pół dnia zlatałem się po kioskach za kartą do "virgin freemium", ale wszędzie była odpowiedź że właśnie sprzedali ostatnią, bo dostają przeważnie po jednej sztuce. Jedna dziewczyna w kiosku nawet obiecała mi, że jedną odłoży jakby dzisiaj dostała z towarem.
No i w końcu w ostatnim kiosku pani mnie zaskoczyła, bo miała tych kart z 5 szt.
Tyle że jak już ochłonąłem z nadmiaru szczęścia i przeczytałem co pisze na opakowaniu to i tak jej nie wziąłem. Na kopercie jest wypisanych kilka wariantów taryf za różne kwoty, ale tej freemium nie ma. Jedno co się zgadzało, to że starter kosztuje 5 zł.
To miał być ten starter i aktywacja freemium jakimś kodem, czy do tej taryfy jest inny starter?
Wysłane z mojego H60-L04 przy użyciu Tapatalka
14 kwi 2016, o 06:46
Zwykły starter Virgin za 5zł, aktywacja kodem, wszystko znajdziesz na stronie Virgin.
14 kwi 2016, o 08:23
No właśnie przeglądałem tą stronę w telefonie pod kioskiem i nie za bardzo wszystko ogarnąłem. Komputera już nie miałem czasu wczoraj włączać. W takim razie dziś jeszcze raz przejdę się do tego kiosku po kartę i sprawdzę jak to działa w No.1 d5, bo mi wreszcie ten smartwatch przyszedł.
Wysłane z mojego H60-L04 przy użyciu Tapatalka
8 cze 2016, o 05:59
Nie zauważyliście czasem w ostatnich kilku tygodniach zwiększonego zużycia mb w virgin? Te 300mb wystarczało mi czasem a czasem brakowało zaraz przed koncem pakietu, więc dokupywalem. Teraz jest dopiero tydzień odkąd odnowilo się freemium a juz zostało mi tylko kilkanaście mb. Z telefonu korzystam w ten sam sposób co zawsze, ten sam rom, nie pobieram aktualizacji ze sklepu jak jestem na mobilnym. U ojca zauważyłem to samo, jemu zawsze wystarczało te 300mb spokojnie i jeszcze zostawalo przynajmniej kilkadziesiąt mb, a teraz tydzień do końca pakietu i już ma 0mb.
Wysłane z mojego Redmi 3 przy użyciu Tapatalka
8 cze 2016, o 10:43
Ja to wcześniej zauważyłem. Potwierdzam
8 cze 2016, o 10:52
No właśnie. Dziwne mi to było ale sobie myślę ok, może zużyłem tyle mb. Ale widzę kolejny miesiąc to samo. I też u ojca transfer się skończył a zawsze mu zostawało 50 100mb na koniec okresu freemium, bo tylko sprawdza pogodę i pocztę tak że nie wiele tych mb na to idzie. Hmm może by pasowało do virgin się odezwać, chyba że ktoś już robił albo problem jest gdzieś szerzej omawiany?